Görüntülenme - 63 Yorum Ekle

Çetinkaya / Bursa Altıparmak

Çetinkaya, Bursa Altıparmak'ta bulunan köklü bir işletmedir. 1975 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Çetinkaya, Bursa'nın en eski ve en köklü işletmelerinden biridir. 1975 yılında aile şirketi olarak kurulan işletme, o günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Çetinkaya, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir.
  • Fiyatlarımızda her zaman şeffafız ve müşterilerimize en iyi fiyatı sunmayı hedefliyoruz.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi ile müşterilerimize çeşitlilik sunuyoruz.
  • Uzman kadromuz ve tecrübemizle müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak her zaman müşterilerimizin beklentilerini karşılamayı hedefliyoruz.
Çetinkaya, Bursa Altıparmak'ta alışveriş yapmak isteyen herkes için ideal bir tercihtir. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla fark yaratıyoruz. Siz de bizi tercih ederek kaliteli alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Çetinkaya / Bursa Altıparmak Yorumlar - 1

user249564

Bursa Çetinkaya / Bursa Altıparmak Büyük Mağaza oldukça geniş ve çeşitli ürünler sunan bir alışveriş merkezi. Mağazada her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz birçok markanın ürünleri bulunuyor. Personel ilgili ve yardımsever. Ancak mağazanın biraz kalabalık olması ve bazı zamanlarda sıra bekleme durumları yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldım, tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

23 Temmuz 2024
emre candan

emre candan

web sitesinden ayakkabı sipariş verdim altıparmak mağazasından gönderilmiş fakat ayakkabının sol teki spot ışıklarından dolayı krem renge dönmüş sağ teki bembeyaz!!! ayakkabıyı gönderen arkadaşın gözlerinde bir sorun mu vardı acaba diye merak ediyorum gönderirken renk farkını nasıl anlayamadı?ayakkabıyı iade ediyorum bir daha da çetinkaya mağazasından alışveriş yapmam.

2024:01:24 11:27:55
Yakup Yakın

Yakup Yakın

Mağaza 4 katlı ve çok büyük. Alışveriş yapmak için rahat ve uygun bir ortam sağlıyor. Ancak mağazadaki ürün çeşitliliği bence yeterli değil. Mevsim geçişi kaynaklı değilse eğer çeşitleri arttırmak gerekir . Bunun yanında ürünlerde fiyat/performans ürünü . Kalite yüksek değil ancak fiyatlar uygun. En büyük avantajı büyük bir bina bence

2022:03:31 18:31:02
Gamze Akbulut

Gamze Akbulut

Kasadaki arkadaş aşırı suratsız ve ilgisiz. Soru sorduk azarlar gibi bi tavır. Sistemden beden var mı bakabilir miyiz dedik hayır dedi direkSürekli alışveriş yapıyoruz biliyoruz ki diğer şubeyi de görebiliyorlar barkod ile. Hiç hoş değil yardımcı olmaması. özellikle kasada durması..

2023:09:21 18:00:58
Moon Stone

Moon Stone

5 katlı giyim mağazası içerisinde her yaşa hitap eden çeşitli markaların bulunduğu ayakkabı'dan ev eşyalarına kadar. personel gayet güler yüzlü ilgili ayrıca en üst katında Cafesi mevcut.

2023:10:14 20:13:20
Sena Doğan

Sena Doğan

Cafe kısmında 1 saat kahvaltı bekledikSonra da iptal etmek zorunda kaldık gerçekten işletme olarak inanılmaz yavaşlar zaten personel eksikliği var içerde sadece 1 tane personel var ??

2023:11:02 19:08:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı