Konsept Bursa

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Konsept Bursa

Konsept Bursa, Bursa şehrinde bulunan bir etkinlik ve organizasyon firmasıdır. 2010 yılında kurulan firma, özel etkinlikler, düğünler, doğum günleri, kurumsal etkinlikler ve diğer özel günler için hizmet vermektedir.

Firma, müşterilerine yaratıcı konseptler ve detaylı organizasyon hizmetleri sunmaktadır. Profesyonel ekip ve geniş bir tedarikçi ağı ile müşterilerinin isteklerini en iyi şekilde karşılamayı hedeflemektedir.

  • Özel etkinlikler için yaratıcı konseptler
  • Profesyonel organizasyon hizmetleri
  • Geniş tedarikçi ağı
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Konsept Bursa, özel günlerinizi unutulmaz kılmak için en iyi seçenektir. Profesyonel ekip ve yaratıcı konseptler ile hayalinizdeki etkinliği gerçeğe dönüştürmek için bizimle iletişime geçin.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Konsept Bursa Yorumlar - 1

user249558

Bursa Konsept Bursa Büyük Mağaza, alışveriş yapmak için harika bir yer. Mağaza geniş ve düzenli, ürün çeşitliliği de oldukça fazla. Çalışanlar da son derece yardımsever ve ilgili. Ancak fiyatlar biraz yüksek olabiliyor. Yine de genel olarak memnun kaldım.

23 Temmuz 2024
Aysel Yiğit

Aysel Yiğit

Telefonlara bakilmiyo taksitlerin odemelerini ibanlarina atiyoruz ödenmedi msjlarri geliyo niye telefon lar acilmiyo kardeşim ben uzaktayım gelmek zorunda değilim ayağınıza

2024:01:11 09:55:34
Filiz Arslan

Filiz Arslan

02:09:2023 tarihinde elemanının anlattığı ve tavsiye ettiği yeni çıkan elektrikli düdüklü tencereyi almak için aşağı inip işlemlerini yaptırıp bu arada biseye daha ihtiyacım var onada bakıyım demeye kalmadan kampanyanın bittiğini verilemiyecegi söylendi yapılan çok yanlıştı muhasebeden işlemler yapılmış ama alamıyorsunuz elemanlar çok uğraştı sagolsunlar yetkililerle görüştüler pazartesi haber verileceğini özür dileyerek bildirdiler ama aramadım bu saatten sonrada gerek yok bisey yapıyorsunuz insan gibi arkasında durun 2 saatlikmis çok saçma ben almışım zaten muhasebeye içmişim firmanızı çok ayipladim bundan sonra yanından bile geçmem sözünüzün eri değilsiniz iyi gunler

2023:09:04 15:44:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–20:00
  • Salı 10:00–20:00
  • Çarşamba 10:00–20:00
  • Perşembe 10:00–20:00
  • Cuma 10:00–20:00
  • Cumartesi 10:00–20:00
  • Pazar 10:00–20:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı