Özdilek Bursa Geçit AVM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Bursa Özdilek Bursa Geçit AVM

Özdilek Bursa Geçit AVM, Bursa şehrinde bulunan bir alışveriş merkezidir. 2005 yılında hizmete açılan bu AVM, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine alışveriş deneyimini en iyi şekilde sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Özdilek Bursa Geçit AVM, Bursa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olup, şehrin alışveriş ve eğlence hayatına önemli bir katkı sağlamaktadır. AVM, açıldığı günden bu yana sürekli olarak kendini yenileyerek müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Özdilek Bursa Geçit AVM, her bütçeye uygun fiyatlarla geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Kampanyaları ve indirimleri ile müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli markaların bulunduğu mağazalar
  • Restoran ve kafe seçenekleri
  • Sinema ve eğlence alanları
Özdilek Bursa Geçit AVM, alışveriş tutkunları için ideal bir destinasyondur. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatlar ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Özdilek Bursa Geçit AVM Yorumlar - 1

user249484

Bursa Özdilek Bursa Geçit AVM Büyük Mağaza oldukça geniş ve çeşitli ürünler sunan bir alışveriş merkezi. Mağazada herkesin zevkine uygun ürünler bulmak mümkün. Fiyatlar da genel olarak uygun ve kampanyalarla daha da cazip hale getiriliyor. Mağazanın temizliği ve düzeni de oldukça başarılı. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir alışveriş deneyimi yaşadım.

23 Temmuz 2024
Oğuz Umurca

Oğuz Umurca

Söyleyecek çok şey yok: Süper.Sahibi Hüseyin bey; Tokat, Erbaa’dan; hemşehrim. Babam Erbaa Ferenge, yeni adı ile Üzümlü köyünden. Keşke yüzyüze gelebilsek! Ona şunları söylerim:“Size Maşallah! Köyden gelip 50-60 sene önce böyle harika bir holding meydana getirmişsiniz. Yemyeşil otoparklar, tertemiz tuvaletler… Kendi enerjisinin büyük koşmanı üretebilen bir yapılanma… Her şeyin en kalitelisini, en iyisini sunma çabası…” der ve sarılmak isterim.Düşünsenize AVM deyince tamamen betona boğulmuş alanlar ve müşteriyi sağmal inek gibi gören bir zihniyetle kurulmuş sistemle çalışan işletme mantığı. Adımını attığın andan itibaren çıkana kadar her adımını nasıl paraya tahvil ederim anlayışının kurbanı olmamak için tam teyakkuz halinde bulunmalısın.Oysa Özdilek’te insan kendini kısmen kendi evinde gibi rahat hissedebiliyor. Kazıklanma endişesi yaşamıyor. Aksamayı, problemi pek çok yolla ileteceğiniz merci ve imkanlar var, derdinizi aktarınca hemen dönüş sağlanıyor veya muhatap buluyorsunuz; insan yerine koyuluyorsunuz. Çalışanlar yönetimden memnun ki işlerine dört elle sarılmış görünüyorlar…En çok beğendiğim husus piknik alanı olarak kullanılacak derecede yeşil, tabii otopark mantığı…Neyse düşünce ve duygularımı tam ifade edecek bir alan değil burası… Dediğim gibi keşke yüz yüze görüşebilsem…

2023:10:22 06:33:47
Ahmet Mehmet

Ahmet Mehmet

Temiz Gayet saygılı çalışanlarıyla peynirli yumurtası mükemmel olan bir tesis Kesinlikle tavsiye ediyorum Sadece kötü tarafı kalitesiz ve uyduruk olan Damla marka bir suyu kullanması ve Damla marka sodayı kullanması Bunun dışında tesis olarak yiyecek içecek olarak son derece harika bir yer Buraya geldiğinizde özellikle personelden Kaan'a sorarsanız size yardımcı olan çok kibar bir beyefendi ve alternatif fikirler veren hoş sohbet bir çalışan

2023:06:01 11:05:46
Oguz Kaya

Oguz Kaya

Uzun yıllardır Özdilek müşterisiyimsu böbreğini çok beyeniyoruz ailecek fakat her geldiğimizde böreğin porsiyon u masamıza farklı ebatlarda geliyor bence tabağa koyan çalışanla ilgili insifatif kulaniyor mutlaka tartarak adil bir servis yapılmalı kimsenin insayatifine bırakılmamalı bu durum çok sinir bozuce bir durum bu sabahta aynı durumu yaşadım Özdilek markası bunu hak etmiyor

2024:01:24 06:45:37
Ferdi Yeler

Ferdi Yeler

Birçok farklı avm gezdim, şunu belirtmeliyim ki Özdilek içlerinde en güzel ve hijyenik tuvalete sahip, her şubeniz de aynı hassasiyet var. Diğer avm'ler aksine bizi sadece müşteri olarak görmeyip, bir misafir gibi özen gösterdiğiniz için tüm çalışanlarınıza ve yönetiminize teşekkür ederim. Saygılarımla.

2024:01:18 17:03:57
Serpil Er

Serpil Er

Hiç bir şekilde alışveriş yapılmasını uygun görmüyorum elemanları saygısız ilgisiz hiç bir reonda eleman yok kınıyorum sizleri etiketi üstünde fiş elimizde ürün hediye alındı ve beden küçük geldi dünya para verildi ve değişim yapılmadı param gitti ürün elimde kaldı yazıklar olsun ÖZDİLEK böyle bir sistem olamaz birdahamı ÖZDİLEK 'TEN alışveriş yapmak tövbe tövbe birdaha asla😡😡😡😡

2023:12:31 10:47:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı