Uzm. Dt. Burak Ağar – Bursa Nilüfer Diş Hekimi, İmplant Diş Tedavisi, Zirkonyum Diş, Gülüş Tasarımı Bursa

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Uzm. Dt. Burak Ağar - Bursa Nilüfer Diş Hekimi

Uzm. Dt. Burak Ağar, Bursa şehrinde hizmet veren deneyimli bir diş hekimidir. İmplant diş tedavisi, zirkonyum diş ve gülüş tasarımı konularında uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Uzm. Dt. Burak Ağar, uzun yıllardır Bursa'da hizmet vermektedir. Kendisini sürekli olarak geliştiren ve yenilikleri takip eden bir diş hekimi olarak bilinmektedir.

Fiyat Politikası

  • İmplant diş tedavisi fiyatları uygun ve rekabetçidir.
  • Zirkonyum diş fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.
  • Gülüş tasarımı fiyatları, müşterinin isteklerine ve ihtiyaçlarına göre değişkenlik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip tarafından hizmet verilir.
  • Son teknoloji ekipmanlar kullanılarak tedavi uygulanır.
  • Hasta memnuniyeti odaklı çalışma prensibi benimsenmiştir.
Uzm. Dt. Burak Ağar'ın hizmetlerinden faydalanarak sağlıklı ve estetik bir gülüşe sahip olabilirsiniz. Profesyonel yaklaşımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir diş hekimi olduğunu unutmayın.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Nilüfer Uzm. Dt. Burak Ağar – Bursa Nilüfer Diş Hekimi, İmplant Diş Tedavisi, Zirkonyum Diş, Gülüş Tasarımı Bursa Yorumlar - 1

user249446

Bursa'da bulunan Uzm. Dt. Burak Ağar'a implant diş tedavisi için gittim ve çok memnun kaldım. Tedavim sürecinde çok ilgili ve profesyonel bir şekilde hizmet aldım. Ayrıca güleryüzlü ve samimi tavırlarıyla da beni rahatlattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Temmuz 2024
Halil İbrahim Çelik

Halil İbrahim Çelik

Titiz ve özenli çalışmasını çok sevdiğim alanında gerçekten tecrübeli Burak hocama tekrardan teşekkür ediyorum. Hacettepe ekolünü Bursa’da bulabileceğiniz sayılı protez uzmanlardan birisi.Ayrıca Eon Dental Kliniği’ndeki beraber çalıştığı asistan ve diğer uzman arkadaşlar da çok ilgiliydiler kendilerine de buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

2023:05:01 11:09:26
Zafer Doğru

Zafer Doğru

Uzun araştırmalar sonunda Eondental'i buldum gittiğimde harika güler yüzlü bir karşılama ile karşılaştım Burak hoca ile implant tedavisine başladım bütün korkularım bosmus hastası ile son derece ilgili muhteşem bir doktor

2023:04:07 06:55:33
Zekeriya Akyıldız

Zekeriya Akyıldız

Enerjisi yüksek ve bilgili bir hekim. Benim korkularımı yenmemi sağladı. Her şey için teşekkürler

2023:05:01 10:59:52
Şakir Dündar

Şakir Dündar

Merhabalar Burak bey ve ekibine teşekkür ediyorum çok güzel oldu tedavim emeğinize sağlık

2023:06:26 17:29:44
Sveta Meln

Sveta Meln

Tedavi için mükemmel ve steril yer. Birkaç kez ziyaret ettim ve her şey mükemmeldi! Doktor profesyonel ve her şeyi çok dikkatli yaptı. Ayrıca İngilizce konuşmaktadır. Size ve ekibinize çok teşekkür ederiz!

2022:09:29 09:57:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı