Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Bursa Exxe

Exxe, Bursa şehrinde bulunan bir giyim mağazasıdır. 2005 yılında kurulan Exxe, kaliteli ve şık giyim ürünleri sunmaktadır. Mağaza, genç ve dinamik tasarımlarıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Exxe, 2005 yılında Bursa'da açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana müşterilerine kaliteli ve trend giyim ürünleri sunmaktadır. Mağaza, genç ve modaya uygun tasarımlarıyla kısa sürede popülerlik kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Exxe, uygun fiyatlarla kaliteli giyim ürünleri sunmaktadır.
  • Sezon indirimleri ve kampanyaları ile müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Genç ve dinamik tasarımlar
  • Kaliteli ve dayanıklı malzemeler
  • Çeşitli beden seçenekleri
Exxe, genç ve modaya önem veren müşteriler için ideal bir alışveriş noktasıdır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunması ve sezon indirimleri ile müşterilerine avantajlar sağlaması, Exxe'yi tercih etmeniz için birçok neden sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi Exxe Yorumlar - 1

user249356

Bursa Exxe Giyim Mağazası oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Mağazada kaliteli ve şık giyim ürünleri bulmak mümkün. Ayrıca personelin ilgili ve yardımsever olması da alışverişi keyifli hale getiriyor. Fiyatlar da oldukça makul seviyede. Kesinlikle tercih edilebilecek bir mağaza.

23 Temmuz 2024
Rodi Adin

Rodi Adin

Çalışanlarınız gerçekten fazlasıyla "Kaba". Gelin alma icin abiye elbise bakmaya gittik ve çalışanlarınızin genel olarak konusma tavrı hic hos değil. Karsisinda müşterisi değil de askerlik arkadasi varmiscasina bir üslup ile sizinle ilgileniyorlar. Bize gosterdikleri Beyaz elbise inanilmaz kirli ve ipleri cekilmesti. Kuru temizleme de temizleriz dediler fakat çıkan ipler kuru temizleme ile gitmez dedigimizde 250 turk lirası olan bir elbiseden ne gibi beklentiniz var diye bir cevap aldık.. Yillardir Exxe'ye gider geliriz fakat çalışanlarınızin bu tavır tutumları inanılmaz rahatsız edici.

2019:09:28 07:07:12
Sudeelif Akpınar

Sudeelif Akpınar

Abiye elbiseler rezalet tülermiş personel ilgisiz plaza dan alacağım daha ilgili diksiyonu düzgün elemanlarla karşılanmak isterdim 1 yıldız bile fazla çalışan kişi cok terbiyesiz

2021:03:28 21:37:16
Merve Nur Kanar

Merve Nur Kanar

Kalite, güler yüz ve daha fazlası şiddetle tavsiye ediyorum.

2020:05:12 15:17:13
Saniye Adaşlar

Saniye Adaşlar

Kalıplar tam. Ilgi harika. Müşteri memnuniyeti 100/100

2019:06:19 09:05:18
Merve Işık

Merve Işık

Çalışanlarınız çok kaba

2022:08:28 09:32:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı