Profesyonel Oto Tamir Onarım ve Bakım Servisi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Profesyonel Oto Tamir Onarım ve Bakım Servisi Bursa

Profesyonel Oto Tamir Onarım ve Bakım Servisi, Bursa şehrinde araçlarınızın bakımı ve onarımı konusunda uzmanlaşmış bir işletmedir. 10 yılı aşkın deneyime sahip olan firmamız, müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Profesyonel Oto Tamir Onarım ve Bakım Servisi, 2010 yılında Bursa'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak kendini geliştiren ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

İşletmemiz, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Her müşterinin bütçesine uygun çözümler sunarak araçlarınızın bakımını ve onarımını en ekonomik şekilde gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Profesyonel Oto Tamir Onarım ve Bakım Servisi'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadromuz, kaliteli hizmet anlayışımız ve uygun fiyat politikamız ile araçlarınızı güvenle bize emanet edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Profesyonel Oto Tamir Onarım ve Bakım Servisi Yorumlar - 1

user248789

Bursa Profesyonel Oto Tamir gerçekten çok kaliteli bir hizmet sunuyor. Aracımın bakımını ve onarımını yaptırdım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Uzman ekip ve kaliteli malzemeler kullanmaları beni çok etkiledi. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

22 Temmuz 2024
Emre ÇMKRN

Emre ÇMKRN

Araç bakımı ve diğer tüm mekanik sorunlarımı kendi araçları gibi sahiplenip bakıyorlar.Gerçekten güler yüzlü ve ilgili bir kadro var. Semih usta ellerin dert görmesin.

2023:10:21 06:22:33
Yusuf Öztürk

Yusuf Öztürk

Semih usta ve çalışanları güler yüzlüler şehir dışından gittim misafir ettiler focus arabamın sorununu tek seferde çözdüler,tercih edecek arkadaşlar gönül rahatlığıyla gidebilir

2023:08:04 11:18:17
İLHAN AYDIN

İLHAN AYDIN

Güvenilir bir kişi Semih usta, 2020 yılındaki renault eski aracım için civar bölgede 4-5 yerle görüştüm. Motoruma rektifiye vb. Bir çok neden söylediler. Ama Semih usta çok ufak bir müdahale ile problemi çözdü. Teşekkürler.

2023:02:07 12:20:12
Erdoğan Orhan

Erdoğan Orhan

Mükemmel insan, mükemmel usta. Gözünüz arkada kalmadan aracınızı bırakın gidin.

2023:06:20 08:46:01
Tayfun Ozcan

Tayfun Ozcan

Araçta mazot kokusu vardı. Delik hortumu çok kısa sürede tespit edip tamiratını yapıp aracı teslim etti. Semih usta ve çalışanına çok teşekkürler.

2022:06:02 15:13:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı