Vatan Self Servis Oto Yıkama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Vatan Self Servis Oto Yıkama Bursa

Vatan Self Servis Oto Yıkama, Bursa şehrinde araç sahiplerine kaliteli ve hızlı oto yıkama hizmeti sunan bir işletmedir. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Vatan Self Servis Oto Yıkama, 2010 yılında Bursa'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Standart oto yıkama: 50 TL
  • İç-dış detaylı temizlik: 100 TL
  • Koltuk yıkama: 80 TL

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve kaliteli hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ekip
  • Çevre dostu temizlik ürünleri kullanımı
Vatan Self Servis Oto Yıkama'yı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekip ve kaliteli hizmet anlayışı ile aracınızı güvenle teslim edebilir ve tertemiz bir şekilde geri alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Vatan Self Servis Oto Yıkama Yorumlar - 1

user248783

Bursa Vatan Self Servis Oto Yıkama oldukça temiz ve düzenli bir işletme. Personelleri de oldukça ilgili ve titizler. Araçlarınızı güvenle teslim edebilirsiniz. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Temmuz 2024
Oğuzhan Toksoy

Oğuzhan Toksoy

Tahminen en az yirmi kere buraya gelip aracımı yıkadım.Ciddi manada sorunlu bir yer.Öncelikle benim aracımda pahalı sayılabilecek bir seramik kaplama var ve bu sebeple buradaki köpüğü kullanmam mümkün değil. Kendi basınçlı pompam ile Ph nötr şampuan kullanıyorum.Çalışan eleman koşa koşa geliyor.YASAK YASAK diye.Ya ne yasağı kardeşim.En az 2 yıkama, 1 cila, 1 süpürge kullanıyoruz.Programların her birine 15 TL veriyoruz.Marketinizi kullanıyoruz.Ne yasağı?Müşteri memnuniyeti diye bir şey bilmiyor musunuz?Yaşadığım bir başka olaya geleyim.Gece saat 1 gibi gittim. Ben hariç 2-3 araç daha vardı. Gerisi bomboştu. Aracı yıkamaya başlamadan önce aracımdaki çöpleri vs atıp paspasları çıkardım. O arada elimdeki sodayı içip telefonla uğraşırken görevli geldi ve dedi kiLütfen biraz seri olabilir misiniz. Daha buraları yıkıycam ben.Herkes buraya laylaylom yapıp vakit geçirmeye geliyor dedi.Bende dedim ki eee evet abiciğim ben vakit geçirmek için geliyorum bu benim için hobi eee mekan da boş sıra bekleyen de yok niye acele edeyim?Somurtuk somurturk geri gitti.Yine bir keresinde de süpürgelerin olduğu yerde aracımı kurularken hortumla yerleri yıkayan aynı abimiz resmen zorla insanları oradan çıkardı.Buraları yıkıyorum aracınızı çekin aracınızı çekin diye bağırdı.Ben aracımı kuruluyorum, paspaslarım yerde eşyalarım yerde adam hortumla yerleri yıkayacakmış diye acele acele eşyalarımı arabaya tıkıştırıp aracımı oradan çıkarıp adamın yerleri yıkamasını bekledim.3. Dünya self servis yıkamacısı :)Gitmeyin. Tavsiye etmiyorum.

2023:09:08 19:27:15
Gürkan Karaduman

Gürkan Karaduman

Suyu kirecsiz şampuanı kaliteli olan bir yer aracım en güzel burda yıkanıp parlıyor

2024:01:18 17:25:27
BURAK USTA

BURAK USTA

Çok beğendiğim bir araç yıkama istasyonu diğer açılan self servisler buraya gitmenin hazzını veremedi henüz. Buraya gidince sebebini anlayamadığım bir mutluluk hissiyatı doğuyor içime.Tek yıkama 15 tl bir yıldızı da buradan kırdım.

2023:09:09 20:24:55
Salih sedat Kahraman

Salih sedat Kahraman

Güzel ve yıkama istasyonları yeterli yanlız tek yıkamalık fiyatlar 10 tl den 15 tl ye çıkmış en az 30 45 60 tl harcamayı göze alın yanınızda 5 10 veya 20 tl lik kağıt para bulundurun .....

2023:09:16 18:43:18
Ahmet Sefa Kocabey

Ahmet Sefa Kocabey

Çok beğendim çok güzel bir yer. 5 tlye su köpük, cila, lastik parlatıcı her şey 5 TL seç beğen temizle 😄 Ben ve hatasızım çok memnun kaldık 😊

2023:02:28 12:34:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı