Fix Auto

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Bursa Fix Auto

Fix Auto, Bursa şehrinde bulunan bir otomobil tamir ve bakım merkezidir. 2005 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Fix Auto, kurulduğu günden bu yana otomobil tamir ve bakımında uzmanlaşmıştır. Deneyimli ve profesyonel ekibi ile müşterilerine güvenilir ve hızlı hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Net fiyatlandırma
  • Ödeme kolaylıkları

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli ve orijinal yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Fix Auto, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini geliştirmekte ve yenilikleri takip etmektedir. Orijinal yedek parça kullanımı ve uygun fiyat politikası ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Bursa'da otomobil tamir ve bakımı için tercih edilmesi gereken bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi Fix Auto Yorumlar - 1

user248775

Bursa Fix Auto Oto Tamir gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Aracımı buraya götürdüğümde gerekli tamiratı hızlı bir şekilde yaptılar ve sonuçtan çok memnun kaldım. Çalışanlar çok ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Temmuz 2024
Betül Uzun

Betül Uzun

Araca arkadan büyük servis aracı çarpmıştı ve camı, bagaj kapağı, arka park sensörleri hasarlıydı. Buraya gittim bana her şey orijinal parça olacak dendi. Verdim. Bagaj kapağı takıldı cam değiştirildi. Cam yerli cam takıldı. Arka bagaj kapağının iç kısmı bagajı kapatırken elimde kaldı, üstüme düşecekti. Tamir yapılırken litfen park sensörlerini de kontrol edin, çünkü kazadan dolayı böyle oldu, ödemesini yaptırmam lazım diye vurgulamama rağmen biz size dönelim dediler dönmediler. Kaç gün de araba tamirde kaldı...hadi diğer yerleri geçtim, bagaj kapağı yapılacaktı o da elimde kaldı...

2020:07:06 13:26:12
Şahin Yılmaz

Şahin Yılmaz

Aracınıza ait tğm ihtiyaçları en kaliteli ve en uygun fiyata yaptırabileceğiniz bir yer. İsterseniz aracınız adresten dahi alınarak işlem gerçekleştiriliyor.Memnuniyetiniz ve güvenilir bir ekio.Herşey için teşekkürler...

2021:01:12 15:00:50
UGUR ÖZEN

UGUR ÖZEN

Aracımda yoğun sağa çekme vardı.Yüksel AYABAKAN beyin yapımış oldu test sürüşü sonrası yaptığı testbit dayalı tamiratı yapılmıştr.Aracmda hiç bir problem kalmamıştr.İlgi ve alakaları için öncelikle Yüksel bey'e ve tüm Speedy çalışanlarna Teşekkkür Ediyorum.Beğen

2019:11:26 17:28:53
Celaleddin Özdemir

Celaleddin Özdemir

Aracımı buraya bıraktım Arka bagaj boyanacaktı.Teslim aldığımda sonradan farkettiğim, 1 park sensörünü boyadıkları için park sensörleri çalışmıyor yetkili kişiyle görüştüm bana 5 dakika içinde dönüş yapacağını söyledi fakat kimse dönüş yapmadı Ben de kendi imkanlarımla Park sensörlerini tamir ettirdim.sonrasında farkettim aracın bagaj kısmı komple toz olarak bembeyazdı yani temizlik yapılmamıştı böyle bir hizmet böyle bir çalışma şekli şimdiye kadar görmedim ve karşılaşmadım bu servisi kimseye önermiyorum kimsenin de gitmesini tavsiye etmem.

2019:10:17 14:53:22
Murat Altay

Murat Altay

Bmw marka aracımın sorununu cozemediler dünyanın parasını ödedim aracımın şu kacagini cozemediler

2021:04:13 05:37:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–13:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı