İLKAR SERVİS

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

İLKAR SERVİS Bursa

İLKAR SERVİS, Bursa şehrinde hizmet veren bir oto tamir ve bakım servisidir. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

İLKAR SERVİS, kurulduğu günden bu yana oto tamir ve bakım alanında uzmanlaşmıştır. Deneyimli ve profesyonel ekibi ile müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

İLKAR SERVİS, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hizmetlerin detaylı fiyat listesi ve ödeme seçenekleri konusunda müşterilere bilgi verilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli ekip
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Hızlı ve etkili çözümler
İLKAR SERVİS'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibi, uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Oto tamir ve bakım ihtiyaçlarınız için güvenilir bir adres arıyorsanız, İLKAR SERVİS sizin için doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Nilüfer İLKAR SERVİS Yorumlar - 1

user248769

Bursa İLKAR SERVİS Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamir işlemleri sonrasında hiçbir sorun yaşamadık ve memnun kaldık. Personelin ilgisi de oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Temmuz 2024
ERHAN AKDENİZ

ERHAN AKDENİZ

Aracınız Peugeot ise mekanik olarak başka servis aramanıza gerek yok çünkü Bursa’da Peugeot üzerine bir kaç iyi ustadan birisidir. Abartmadan yazıyorum yolda kaldınız arayın Ahmet ustayı arabanızı dinletin Size ne yapmanız gerektiğini söylesin…

2024:01:15 17:02:00
Ömer Fatih

Ömer Fatih

Arkadaşlar aracı sattım ama buraya bir yorum iyi gider diye yazıyorum. Aracım 2010 model dizel otomatik 308 idi. Aracı yıllarca kendi servisine götürdüm ta ki siyah duman problemi başlayıncaya kadar... Servis siyah duman problemini çözemeyince araya araya İlkar Servisi buldum. İnanın böyle bir yer olduğunu bilseydim çok daha önce rutin bakımları için de buraya getirirdim. Aracın problemini çözdüler o şekilde 2 yıl daha kullandım sonra aracı değiştirdim ama peugeot alsam gideceğim tek adrestir. Fiyatlarına gelince, açıkçası ben sadece servisle mukayese edebilirim; aracın kendi servisinden uygun olduğunu müşahede ettim.

2023:12:29 16:26:57
Doğancan Mavideniz

Doğancan Mavideniz

Aracımın airbag ışığı için gittim, kısa sürede yardımcı olup sorunu çözdüler. Çalışanlar oldukça güler yüzlü, kaliteli hizmet. Bundan sonra aracım için tercih edeceğim.

2024:01:12 14:47:48
LEVENT ALTINTAŞ

LEVENT ALTINTAŞ

Hizmet bakım onarım güzel. E tabi bedeli de ona göre. Ancak her zaman tavsiye ederim. Gözünüz arkada kalmaz. E tabi kalite artınca ister istemez bedeli de ona göre olacaktır. Güvenle gidebileceğiniz bir usta arıyorsanız, doğru yer burası.

2023:09:17 14:29:34
Raif Murat

Raif Murat

Sevgili ve değerli bir abimiz Ahmet abimiz işinde çok düzgün ve saygılıdır. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

2023:12:21 09:46:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:30
  • Salı 08:30–18:30
  • Çarşamba 08:30–18:30
  • Perşembe 08:30–18:30
  • Cuma 08:30–18:30
  • Cumartesi 08:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı