Dry Car Care Kentmeydanı Oto Yıkama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Dry Car Care Kentmeydanı Oto Yıkama Bursa

Dry Car Care Kentmeydanı Oto Yıkama, Bursa şehrinde araç sahiplerine kaliteli ve profesyonel oto yıkama hizmetleri sunan bir işletmedir.

Tarihçe

Dry Car Care Kentmeydanı Oto Yıkama, 2010 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır sektörde deneyimli ve uzman kadrosuyla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Standart oto yıkama fiyatları
  • İç-dış detaylı temizlik paketleri
  • Cila ve boya koruma uygulamaları

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve çevre dostu temizlik ürünleri kullanımı
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Dry Car Care Kentmeydanı Oto Yıkama, araçlarınızı titizlikle temizleyerek, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Profesyonel hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edebileceğiniz bir oto yıkama işletmesidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi Dry Car Care Kentmeydanı Oto Yıkama Yorumlar - 1

user248757

Bursa Dry Car Care Kentmeydanı Oto Yıkama gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Araçlarımı her zaman tertemiz ve parlak bir şekilde teslim alıyorum. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Temmuz 2024
Samet Kalpakçı

Samet Kalpakçı

Aracımın temizlik ve bakımına özen gösteriyorum bu yüzden her zaman profesyonel şirketleri tercih ediyorum. Recep bey ve ekibi aracı teslim aldıklarında planlamaları hemen yaptılar. Eksikleri ve giderilmesi gerekli alanları tespit ettiler. Detaylı ve özenli işlemlerden sonra aracımı teslim almaya geldiğimde en az 5 6 yaş daha genç bir araca bindiğimi hissettirdiler.Bu özverili çalışmanın paylaşılması gerektiğini düşündüm. Gönül rahatlığıyla aracınızı teslim edebilirsiniz. Tüm ekibe teşekkür ediyorum.

2023:12:22 18:18:28
Ozge Toktay

Ozge Toktay

31.12.2023 tarihinde aracımı yıkamaya verdim daha verirken pasta cila teklif ettiler istemediğimi söyledim. Çünkü aracıma zaten iki iki buçuk ay kadar önce cila atılmıştı. Aracı yıkadıktan sonra aceleyle arayıp teslim alın kapatıyoruz diye arandık. Aldığımızda aceleyle dikkat edemedik ama ertesi gün aracın bu şekilde hareli ve pis beze bağlı çizik içinde olduğunu farkettim. Defalarca aracımı yıkamaya verdiğim bu yerde böyle bi rezillikle karşılaştığım için çok üzgünüm. Aracın üzerindeki çiziklerin pis beze bağlı olduğu da apaçık belli silerken yapılan dairesel hareketler olduğu gibi aracımın üstünde görünüyor. Götürecek herkes bu riski göze alarak gitsin. Aracın gitmeden önceki halini de ekledim aracına kıyan varsa gitsin..

2024:01:05 18:17:42
Taner Çetintaş

Taner Çetintaş

Citroende yaşadığım memnuniyeti bu sefer Egea da yaşadım. Recep bey aracı yakinen takip etti. Araç sıfır gibi oldu. Temizlik, detay ve işçilik on numara teşekkürler elleriniz dert görmesin...

2023:09:12 15:54:04
Denşz

Denşz

Sayın dry car care ailesine cok tesekkür ederim aracimi ilk gun ki gibi yaptılar tavsıye uzerine almanya dan geldim cok memnun kaldım herkese tavsiye ederim sayın recep beye sayın mirac kardesime cok tesekkür ederim ılgi ve alakaları icin

2023:09:13 10:52:34
Muhammet Ulusoy

Muhammet Ulusoy

Sagolsunlar aracimistedigim gibi cikmis butun cizikler gitmis. Recep bey de cok ilgilendi sagolsun. Mirac kardeşimizde aynı şekilde ellerine sağlık.

2023:12:08 13:22:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı