H2O Self Servis Oto Yıkama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Bursa H2O Self Servis Oto Yıkama

Bursa H2O Self Servis Oto Yıkama, şehirde bulunan en modern ve hızlı oto yıkama hizmetini sunan bir işletmedir. Müşterilerine kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetler sunarak araçlarını temiz ve parlak tutmalarına yardımcı olmaktadır.

Tarihçe

Bursa H2O Self Servis Oto Yıkama, 2015 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Standart oto yıkama: 30 TL
  • İç-dış detaylı temizlik: 80 TL
  • Koltuk yıkama: 50 TL

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve kaliteli hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Çevre dostu temizlik ürünleri kullanımı
  • Self-servis imkanı
Bursa H2O Self Servis Oto Yıkama'yı tercih etmeniz için birçok neden var. Modern ekipmanları, uygun fiyatları ve hızlı hizmeti ile aracınızı güvenle teslim edebilir ve temiz bir şekilde geri alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Nilüfer H2O Self Servis Oto Yıkama Yorumlar - 1

user248745

Bursa H2O Self Servis Oto Yıkama oldukça temiz ve düzenli bir işletme. Araçlarınızı hızlı bir şekilde yıkayıp temizliyorlar. Fiyatları da oldukça uygun. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Temmuz 2024
Gökhan Bulut

Gökhan Bulut

Yaklaşık bir yıldır evime çok yakın olduğu için aracımı burada yıkıyorum.Yıkama alanı olarak geniş, 8 adet yıkama peronu bir o kadar da süpürge alanı ve ayrı kurulama alanı mevcut.kötü bir yorum yapılmış burasıyla alakalı, sebebi ise müşterinin kendi kova ve şampuanı ile gelip yoğun saatte araç yıkaması. İşletmeciye katılıyorum, yoğun saatlerde kova yıkaması ile peronu 1 saat meşgul etmek doğru değil.Ben iki aracımıda burada yıkıyorum, araçlarımın birinde kaliteli bir seramik kapalama var, bu yüzden kendi köpüğümü kullanıyorum ama sakin saatlerde gelip yıkıyorum. İşletmeci bir çok defa gördü ama asla bir şey söylemedi. Diğer aracımda buranın köpüğünü kullanıyorum, oldukça başarılı bir köpüğü var, ilk zamanlar Ph değerine bakmıştım, asidik bir köpüğü yok. O açıdan köpüğünü güvenle kullanabilirsiniz.Yorum uzadı :) güzel keyifli bir yer. Lütfen burada yüksek sesli müzik dinlemeyin, kimse sizin müziğinizle rahatsız olmak zorunda değil.

2021:10:27 15:13:54
Ferruh Çayyapan

Ferruh Çayyapan

Kendi arabanı kendin yıka fiyatlar uygun. Para bozdurma makinasıda var.

2024:01:15 08:41:22
Emir Arcan Polat

Emir Arcan Polat

Köpüğü bol fakat suyu yetirmek için acele etmeniz gerek. Yine de 1 köpük 1 su ile arabanızı yıkayabilirsiniz. Fırçaları arabaya sürmek istemeyeceğiniz kadar kirli oluyor. Yanınızda kendi fırçanızı getirmenizde fayda var. Süpürgeleri çok az çekiyor. İç temizlik yapmak için uygun değil. Arabayı silmek ve kurutmak için alanlar mevcut.

2023:09:13 10:18:38
Serkan L.

Serkan L.

Güzel bir girişimcilik her şey düşünülmüş çeşmenin arkasında görevli arkadaşın yeri de var

2023:12:17 20:26:01
Muhsin Haci

Muhsin Haci

Ucuz bir sey kalmamış ama şu matematiğe göre uygun .8 lira köpük 8 lira su 5 lira süpürge. Eğer öncesinde bir su tutmak istersen 8 llira daha, yani 29 tl ye arabayı pırıl pırıl çıkarırsın. Yıkamacılar 130 =200 bandında olduğundan hesaplı ..bozuk para makinası var .

2023:03:10 11:06:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı