Çözüm Merkezi Otomotiv Bosch Car Service

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Bursa Çözüm Merkezi Otomotiv Bosch Car Service

Çözüm Merkezi Otomotiv Bosch Car Service, Bursa şehrinde otomotiv sektöründe hizmet veren köklü bir kuruluştur. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

1995 yılında Bursa'da faaliyete başlayan Çözüm Merkezi Otomotiv Bosch Car Service, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Otomotiv sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden işletme, sürekli olarak kendini yenileyerek müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Çözüm Merkezi Otomotiv Bosch Car Service, müşterilerine rekabetçi fiyatlarla hizmet sunmaktadır.
  • Fiyatlandırma politikası şeffaf ve müşteri odaklıdır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve orijinal yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Çözüm Merkezi Otomotiv Bosch Car Service, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve güvenilir hizmet sunan işletme, otomotiv ihtiyaçlarınızı karşılamak için en doğru adres olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Nilüfer Çözüm Merkezi Otomotiv Bosch Car Service Yorumlar - 1

user248723

Bursa Çözüm Merkezi Otomotiv Bosch Car Service Oto Tamir oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Aracımı buraya götürdüğümde sorunum hızlı bir şekilde çözüldü ve ekstra masraflar çıkarmadılar. Personelin ilgisi de oldukça memnun ediciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Temmuz 2024
Rabia Aydın

Rabia Aydın

29 kasım 2023 günü opel corsa aracımda bazı arızalardan dolayı servise bıraktım. Aracı 17.38 de ödememi yaptıktan sonra aracımı teslim aldım. Akşam bir mesaj üzerine aracın 17.25 te kırmızı ışık ihlali cezası geldi. Servis ile iletişime geçtim ancak önce durumu kabul etmediler, 2 gün boyunca hallederiz diyip sadece oyaladılar. Kamera görüntülerinde serviste olduğunu iddia ettiler. Ancak 17.38 de ödeme yaptığım sonrasında teslim aldığım araç ile nasıl trafik cezası alabilirim? 2 gün huzur kaçırıp problem çıkardıktan sonra ödeme yaptılar anda kıymeti kalmadı.Böyle profesyonel bir yerde böyle problem ile karşılaşmak beni çok şaşırttı bundan sonra da sizde aracınızı bunları bilerek teslim edersiniz.!!

2023:11:30 15:04:29
Emre KAYA

Emre KAYA

Fiat Egea aracımı ilk defa getirdim daha önce hep yetkili servis e götürüyordum. Bu kadar berbat bir servis görmedim, 3 gün önceden arayıp randevu aldım saat 09:00 a, aracımı 10:00 da ancak alabildiler çünkü randevu sistemi falan yok tanıdık gelen varsa onları önce alıyorlar keyfe keder yani sıra falan yok. İşçilik berbat, her önüne gelen bosch car servis açmamalı bu Bosch markasına zarar verir. Küçük sanayide bir dükkan a gitsem daha sağlıklı olurdu. Asla tavsiye etmiyorum

2023:08:05 06:57:12
Kenan Türk

Kenan Türk

Karşılanma ve iş güzeldi. Fakat mekan daha iyi organize edilebilir. Karmaşa algısı var.

2023:10:08 09:26:39
Furkan Erdem

Furkan Erdem

Yıllardır şirket ve aile araçlarımızı kendilerine hiçbir şüphe olmaksızın emanet ettiğimiz, her derdimizi çözen yegane işletme. Gayet tecrübeli bir ekibe sahipler ve piyasasaki en uygun malzeme ve işçilik ücretlerini yansıtıyorlar. Herkese tavsiye ederim.

2023:04:07 21:04:15
Arzu Oral Özerdem

Arzu Oral Özerdem

Egzos Emisyon ölçüm için gittim, çok ilgili ve güler yüzlüler. İşimi çok çabuk halledip çıktım. Ayrıca, oturma yerleri ve ikramları da mevcut. Hayırlı işler dlerim.

2023:01:02 12:29:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–15:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı