OtoKlinik Bosch Car Servisi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

OtoKlinik Bosch Car Servisi Bursa

OtoKlinik Bosch Car Servisi, Bursa şehrinde otomobil sahiplerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunan bir oto servisidir.

Tarihçe

OtoKlinik Bosch Car Servisi, uzun yıllara dayanan deneyimi ile Bursa'da otomobil sahiplerine hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

OtoKlinik Bosch Car Servisi, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlar, yapılan işlemlere ve kullanılan yedek parçalara göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli ekip
  • Kaliteli yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
OtoKlinik Bosch Car Servisi, otomobil sahiplerinin tercih etmesi gereken bir işletmedir çünkü uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışması ile öne çıkmaktadır. Aracınızın bakımı ve onarımı için güvenilir bir adres arıyorsanız OtoKlinik Bosch Car Servisi sizin için doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi OtoKlinik Bosch Car Servisi Yorumlar - 1

user248719

Bursa OtoKlinik Bosch Car Servisi gerçekten profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımı buraya götürdüğümde sorunum hızlıca çözüldü ve ekstra masraflar çıkarmadılar. Çalışanlar da son derece ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Temmuz 2024
B. ÖZGÜL

B. ÖZGÜL

Kayinpederin aracı şanzımanda problem yaşadı. Oto kliniğe götürdü. 3 ay sonra aynı sıkıntıyı verdi. Ücretsiz bir şekilde yaptılar ama 4 5 ay sonra yine aynı problemi verdi. 8 bin km yol yaptı araç 3 defa şanzıman indi. İşin ehli değiller kesinlikle

2023:10:14 11:52:29
Mehmet Koral

Mehmet Koral

İlgi ve alaka için özellikle Kağan beye çok teşekkür ederim çok güzel ilgilenip detaylı bilgilendirmeler yapıp en ince ayrıntısına kadar her türlü sorun ve sıkıntımız için ayrı ayrı ilgilenip sorunlarımızı halletti tavsiye ederim. Bu zamanda böyle servis ve ustalar bulmak kolay değil tekrar teşekkürler.

2023:08:29 16:40:03
ugur tapansoy

ugur tapansoy

Gayet güzel karsiladilr ilk gidişimde Ramazan beye ve oradaki bayan arkadaşlara teşekkür ederim

2024:01:13 18:15:57
ömer erhan

ömer erhan

Zes'e ait şarj istasyonunu kullanmak için gitmiştim istasyonun önünde ki fosil yakıt araçlar park halindeydi görevli bu araclari yerinden oynatmam dedi çok şükür ki 5km kalan menzilimle farklı bir istasyon buldum ama bir daha bu istasyonu kullanmam bu düşüncede olan personele de aracımı asla emanet etmem.

2022:11:16 19:41:16
Evren Yukselci

Evren Yukselci

Gayet ilgili ve kurumsal bir firma. Şehrin diğer tarafından buraya geliyorum.

2023:10:26 09:53:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–15:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı