Bobola Car Rental Services

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Bursa Bobola Car Rental Services

Bobola Car Rental Services, Bursa şehrinde faaliyet gösteren bir araç kiralama şirketidir. Şirket, geniş araç filosu ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Bobola Car Rental Services, 2010 yılında Bursa'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyen şirket, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Ekonomik ve lüks araç seçenekleri

Önemli Özellikler

  • 24/7 müşteri desteği
  • Geniş araç filosu
  • Sigorta ve kasko hizmetleri
  • Şehir içi ve şehirler arası kiralama imkanı
Bobola Car Rental Services, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilen bir araç kiralama şirketidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan şirket, her zaman güvenilir ve konforlu bir kiralama deneyimi sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Bobola Car Rental Services Yorumlar - 1

user248559

Bursa Bobola Car Rental Services'ten araç kiraladım ve çok memnun kaldım. Araçlar temiz ve bakımlıydı, personel ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Temmuz 2024
Barış Kalkan

Barış Kalkan

4 günlüğüne araç kiralamak istedim. Ellerinde linea olduğunu belirttiler ve tarihler tam haftasonuna geldiği için 500 tl etmeyecek arabaya günlük 1000 TL denildi. Ona da itiraz etmedim tamam dedim. Tatile yola çıkmam gerekirken ilk araçta ESP kapanmama sorunu çıktı ve araç yıkanmamıştı içi kokuyordu uzun dönem müşteriden çıktığı gibi bize verilmişti. Bu sorunu ilettiğimde aracı değiştirelim dediler. Tamam dedim aynı model araçla değiştirdiler. Bu sefer yıkamadan yeni çıkmıştı ancak aracın Z rot kolu vuruyordu. Bu da uzun dönemden çıkan bir arabaydı ve bakımları yapılmadan bize verilmişti. Araçla titremeden gitmek mümkün değildi sürekli sallanıyor çünkü. Otobana girmeseydik o yol bitmezdi çünkü hız 135 civarında rot vurmuyor. Onun haricinde full vuruyor. Tatile böyle bi araçla gitmek istemezdim ancak işimizi gördü ne de olsa. Ve firma yetkilisi de işimizi çözmek için çok uğraştı. Sanayiye götürmemizi söyledi fakat bizim o kadar vaktimiz yok bu aracın eksikleri teslimden önce giderilmeli...Firma yetkilisinin ilgisine: 5 yıldızAraçlara: 1 yıldız

2023:08:17 08:01:00
Igor Shubin

Igor Shubin

Makul bir fiyata güzel bir araba. Gizli ücret yok, içi temiz, deposu dolu dizel, ekonomik araba. Daha ne istiyorsunuz? Bu benim deneyimime göre en iyi şirketlerden biri. Özellikle Türkiye'de iyi bir araba kiralama şirketi bulmak çok zor olduğu için.

2023:07:03 08:35:56
İbrahim Akyüz

İbrahim Akyüz

Böyle kaliteli güler yüzlü bir firma ile çalıştığımız ve kiraladığımız araç için çok mutluyuz. Fatih bey, çok ilgili, anlayışlı ve kiraladığımız araç ile ilgili bize her konuda bize yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar araç kiralacağım tek firma, Teşekkürler Bobola Car. ❤️🙏

2023:08:16 08:52:12
Oğuzhan Özgümüş

Oğuzhan Özgümüş

Araç kiralama süreci sonrası ve problem çözme odaklı çok profesyoneller şirketimiz adına çok teşekkür ederiz

2023:12:16 09:33:38
Sezer Ozer

Sezer Ozer

Araçla ilgili her konuda çok ilgililer, hiç çekinmeden her konuda hızlıca destek oldular. Güvenli bir şekilde tercih edebilirsiniz, kesinlikle memnun kalacaksınız

2023:08:16 08:58:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–16:00
  • Pazar 10:00–16:00

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı