Karoto otomotiv a.ş. (OTOSTOK)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Karoto Otomotiv A.Ş. (OTOSTOK) Bursa

Karoto Otomotiv A.Ş. (OTOSTOK), Bursa şehrinde faaliyet gösteren bir otomotiv şirketidir. Şirket, ikinci el araç alım satımı, oto yedek parça satışı ve oto servis hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Karoto Otomotiv A.Ş. (OTOSTOK), 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilir iş yapma prensibiyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Şirketimiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Her bütçeye uygun araç seçenekleri ve rekabetçi fiyatlarla yedek parça satışı yapılmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş araç yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli oto servis hizmetleri
  • Güvenilir ve deneyimli kadro
Karoto Otomotiv A.Ş. (OTOSTOK), müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Uygun fiyatlar, geniş araç seçenekleri ve kaliteli hizmetlerle müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Karoto otomotiv a.ş. (OTOSTOK) Yorumlar - 1

user248515

Bursa Karoto otomotiv a.ş. (OTOSTOK) Oto Satıcısı oldukça güvenilir ve profesyonel bir hizmet sunuyor. Araçlarının kalitesi ve fiyatları oldukça makul. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Temmuz 2024
Selin

Selin

Müşteri temsilcileri oturmaya gelmiş gidip de rahatlarını bozmayın galiba koltuğa yapışmışlar. İlgi alaka bilgi sıfır

2023:08:19 19:24:20
Anil Uymaz

Anil Uymaz

Cumartesi günü showroom açık olmasına rağmen İşverenleri satışı onaylamasına rağmen çalışanlar ve genel müdürün tavırları sayesinde işveren ile anlaşmamıza rağmen aracı satin alamadık. Zorla is yaptırılıyormuş gibi üzerine bir de Evden kalkıp geldik cumartesi zaten araba satmıyoruz size söylenmedi mi tavırları ile muhatap olup birkaç saat oyalandık. Gereğinin yapılmasını bekliyoruz. Ve tavsiye etmiyorum.

2022:05:05 07:05:57
Semih Sevindik

Semih Sevindik

Her çeşit arabayı bulabileceğiniz sade karışık olmayan pazar.2. Yorumum 1 ay önce 522.000tl olan araba22.12.2022 itibariyle 575.000 güzelmiş.

2022:12:22 14:35:59
hibayerix

hibayerix

Kurumsallık adına sadece showroomları kalmış, gerek satış temsilcileri gerek satış politikaları yönünden hiç tavsiye etmiyorum. Kurumsal takılan ama normal esnaf galerilerinden farkı olmayan bir yer. Oradan araç aldığım için pişmanım uzak durun siz olmayın

2022:07:31 11:51:56
Ferhat Kerem Karaatay

Ferhat Kerem Karaatay

Aracımdaki motor arıza lambası yandığı için götürdüm. Araç da yakıt ile ilgili bir sensörün bozuk olduğunu söylediler 500 e yakın ücret ödedim parça ve el emeği için. Tabi araba 2 gün orda kaldı. Arabayı aldık dan sonra ki gün aynı arıza tekrarladı. Götürdüm araba yine 1 gün kaldı sonra yine aldım yine arıza verdi derken tam 4 defa götürüp getirdim. En son egzozunda ki bir parçadan kaynaklı sorun olduğunu söylediler aracı başka bir yerde yapmışlar sözüm ona. Bu sefer motor arızası yanmadı daha 2 inci gün tabi. sonra ki günlerde ne olur bilmiyorum. Fakat daha büyük bir arıza var şuan araba da verdiğimde aracın çekişiyle ilgili hiç bir sorunu yoktu şimdi araba düz yolda gitmiyor. Yakamı kurtarayım artık şunlardan deyip Başka yerde randevu aldım yaptırmak için. Size tafsiyem sakın aracınızı bırakmayın oraya. Yok garantiymiş kaliteli hizmetmiş hepsi yalan. Yakanızı kurtaramazsınız dışarıda yaptıracağınız 300 eyse burda 700 800 verirsiniz 1 ay sonra yine gidersiniz başka başka arızalarla dönersiz.

2020:10:25 15:09:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–13:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı