Cizgi rent a car Bursa

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Bursa Cizgi Rent a Car

Cizgi Rent a Car Bursa, Bursa şehrinde araç kiralama hizmeti sunan bir kuruluştur. Müşterilerine geniş araç filosu ve uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.

Tarihçe

Cizgi Rent a Car Bursa, 2010 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır sektörde deneyimli ve güvenilir bir firma olarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek kiralama seçenekleri
  • Ekonomik ve lüks araç seçenekleri

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • Geniş araç filosu
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
  • Kasko ve sigorta hizmetleri
Cizgi Rent a Car Bursa, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır. Uygun fiyatlarla geniş araç seçenekleri ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Cizgi rent a car Bursa Yorumlar - 1

user248513

Bursa Cizgi rent a car ile araç kiralama deneyimim oldukça memnun ediciydi. Araçlar temiz ve bakımlıydı, personel ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Temmuz 2024
Suat Karakuş

Suat Karakuş

Çizgi rent a car dan çok memnun kaldım 3 defadır kiraliyorum hic bir sıkıntı problem yaşamadım özellikle Tanju beye ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum başka zaman görüşmek dileğiyle iyi günler

2023:07:31 16:48:10
Ilgın Köklü

Ilgın Köklü

Tanju Bey bizimle ilgilendi ve mükemmel bir servis sundu. Cok tesekkür ederiz. Her zaman ki gibi cok basarilisiniz.

2023:07:27 18:43:19
Asef Okan Yagci

Asef Okan Yagci

Bursa şubenizden 3 veya 4 kez kiralama yaptım, gerek hizmet kalitesi gerekse ilgi alaka olarak çok memnunum. Şube yetkilleri Yetkin Bey ve Onurcan Bey'e her kiralamamda gösterdikleri özen ve isteklerimi en hızlı şekilde çözmeye çalıştıkları için de ayrıca teşekkür ederim.

2023:01:07 14:17:08
Muhammet Anbarci

Muhammet Anbarci

Burdan tüm milletimize seslenişimdirdir benim düğün günümü bana zehir ettiler 1 ay öncesinde rezervasyon yaptırdım ama bana o gün gelince mağdur ettiler 7 kişilik arac icin ve rezervasyon günümden 1 hafta önce tekrar kendilerini aradim o gün gelince mağdur olmak istemiyorum en özel günüm dedim ve sizin rezervasyon erken sizde sorun olmucak kurum yada ucuş zorunlugu dile getirdiler ödemesinide yaptim ama son gün bununla karsilastim suanda odemesini bile geri alamayip farklı yollar arar iken kredi kartimda karsiliginda mağdur olmuş bi şekilde cekilmis bir aracın ödemesi duruyor coook teşekkür ederim daha önce kaç kere çalıştım bir firma idi hic bir anlamı yokmuş

2023:04:28 10:21:31
Eray Evren

Eray Evren

Berbat musteri hizmeti. Firmadan tam 1 aylik arac kiradik ancak dacia duster ve gittigimde arac almadigini doblo vereceklerii soylediler.kabul etmedim elletinde dacia otomatik duster olmasina ragmen ek olarak 1500 lira para istendi . Bu rezilliktir! Ayni fiyata duster otomatik verilmeliydi. Diger kurumsal firmalar boyle yapar! Yillardir arac kiralarim siz siz olun bilindik firmalardan vas gecmeyin!

2023:02:25 12:04:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı