Gsb Karacaali Gençlik Kampı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Bursa Gsb Karacaali Gençlik Kampı

GSB Karacaali Gençlik Kampı, Bursa şehrinde gençlere doğayla iç içe vakit geçirme imkanı sunan bir kamp alanıdır. Kamp alanı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından işletilmektedir.

Tarihçe

GSB Karacaali Gençlik Kampı, 2005 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana gençlerin doğayla buluşmalarına ve outdoor aktiviteler yapmalarına olanak sağlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Günlük kamp ücreti: 50 TL
  • Konaklama ücreti: 100 TL (kişi başı)
  • Yemek ücreti: 30 TL (kişi başı)

Önemli Özellikler

  • Doğayla iç içe bir konumda bulunması
  • Çeşitli outdoor aktivitelerin yapılabileceği alanlara sahip olması
  • Profesyonel eğitmenler eşliğinde aktivitelerin gerçekleştirilmesi
GSB Karacaali Gençlik Kampı, gençler için doğa ile baş başa kalabilecekleri harika bir ortam sunmaktadır. Profesyonel eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen aktiviteler sayesinde gençler hem eğlenip hem de öğrenebilmektedir. Bu nedenle kamp alanı, gençlerin tercih etmesi gereken bir destinasyondur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Gemlik Gsb Karacaali Gençlik Kampı Yorumlar - 1

user248421

Bursa Gsb Karacaali Gençlik Kampı Kamp Alanı doğayla iç içe, huzurlu ve temiz bir ortama sahip. Kamp alanı geniş ve düzenli, çadırlar için uygun alanlar mevcut. Tuvalet ve duş imkanları da oldukça temiz ve bakımlı. Kamp alanında yapılan aktiviteler de oldukça eğlenceli ve keyifli. Personel ilgili ve yardımsever. Genel olarak çok memnun kaldım, tekrar gitmeyi düşünüyorum.

22 Temmuz 2024
AHMET ARSLAN HD

AHMET ARSLAN HD

Mükemmel bir yer 2. Dönem erkek grubuyla gittim. Birsürü etkinlikler var deniz çok güzel.Tek sıkıntısı kaldığımız odanın 1. Tuvalet güzel değildi 2. Klima çalışmıyordu onun dışında bir sıkıntısı yok gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim

2023:07:23 06:56:13
REYYAN CENGİZ

REYYAN CENGİZ

Heves ederek gelip büyük bir hayal kırıklığına uğruyorusunuz yemekler güzel değildi ve ayrıca yemek sıralarında önümüze geçiliyor en az ihitmalle 30 dk sıra bekliyorsunuz liderlere durumu ilettik ama çözümsüz kaldı. Çok fazla boş vaktimiz vardı saat 16.00 dan 21.00 a kadar boştuk.Kano etkinliği güzeldi.Tekne güzeldi.Bungolov evlerde kalırsanız geçmiş olsun odalar çok pis ve sıcak,odalarda klima bulunuyor fakat izinsiz açamıyorsunuz(kumandası yok)tuvaletler acayipp piss. Deniz ortalamanın bir tık altında biraz pis.beklentilerimi karşılamadı.

2023:07:08 15:47:14
Cantuğ Biricik

Cantuğ Biricik

Bu deniz kampında gerçekten eğlendim. Etkinlikler bol ve eğlenceliydi. Liderler ilgiliydi. Yemekler güzel ve lezzetliydi. Halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası gib pek çok farklı etkinlik alanı vardı. Tuvaletler daha temiz ve düzgün olabilirdi. Velilerle iletişim azdı. Telefonlar toplanıyordu. Ne zaman toplanıp ne zaman geri dağıtılacağı belirsizdi. Bunların dışında güzeldi.

2022:08:20 21:48:12
Erkan ŞEN

Erkan ŞEN

Gençlerimiz için güzel bir kamp alanı devletimiz gençliğe değer veriyor tüm imkanları geleceğin teminatı gençlerimiz için. Kamp çalışanları ve kamp müdürü fedakarca hizmetlerini esirgemeden canla başla çalışıyorlar

2023:10:06 06:01:03
Cc Bb

Cc Bb

Yemekler temiz ve düzgün. Aktiviteler bol ve eğlenceli. Odalar temiz ama banyo ve tuvalet pek temiz değil. Görevliler ilgili fakat aileler ile iletişim az. Telefonlar toplanıyor belli bir iletişim saati yok. Bu önemli bir sıkıntı. Aileler merak içinde telefon başında nöbet tutuyor.

2022:08:20 09:42:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Gemlik 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı