Kamp alanı İznik Gölü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 49 Yorum Ekle

Bursa İznik Gölü Kamp Alanı

Bursa şehrinde bulunan İznik Gölü Kamp Alanı, doğa ile iç içe bir tatil deneyimi sunmaktadır. Misafirlerine kamp yapma imkanı sağlayan bu alan, aynı zamanda doğa yürüyüşleri, bisiklet turları ve balık tutma gibi aktiviteler için de ideal bir ortama sahiptir.

Tarihçe

İznik Gölü Kamp Alanı, doğa severler için 2010 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana, misafirlerine huzurlu ve keyifli bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Kamp alanı için günlük ücret: 50 TL
  • Karavan ve çadır kiralama: 100 TL/gün
  • Doğa yürüyüşü rehberliği: 50 TL/kişi

Önemli Özellikler

  • İznik Gölü manzaralı konum
  • Doğa aktiviteleri için uygun alanlar
  • Temiz ve düzenli kamp alanları
  • 24 saat güvenlik hizmeti
İznik Gölü Kamp Alanı, doğa ile baş başa kalmak isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Temiz ve güvenli ortamı, doğa ile iç içe konumu ve çeşitli aktiviteleri ile unutulmaz bir tatil deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Orhangazi Kamp alanı İznik Gölü Yorumlar - 1

user248385

İznik Gölü Kamp Alanı, doğayla iç içe huzurlu bir ortam sunuyor. Göl manzarası eşliğinde kamp yapmak gerçekten çok keyifli. Temiz ve düzenli tuvalet ve duş imkanları da oldukça memnun edici. Kamp alanının geniş olması da ayrıca avantaj. Ancak bazı zamanlarda kalabalık olabiliyor, bu durumda sessizlik ve huzur biraz bozulabiliyor. Genel olarak güzel bir deneyim yaşadım, tekrar gitmeyi düşünüyorum.

21 Temmuz 2024
Süleyman KIZILOĞLU

Süleyman KIZILOĞLU

Ağaçlar altında geniiiş bir piknik alanı mevcut. Otopark sıkıntısı yok.Göl manzarası eşliğinde güzel bir piknik aktivitesi yapabilirsiniz. Aynı zamanda kamp yapabileceğiniz güzel bir bölge.Tahmini 2-3km uzunluğunda yürüyüş ve bisiklet yolu mevcut.Gördüğüm çocuk oyun parkları ve basketbol sahası ile birkaç tenis kortu mevcut.Malzemeleri kendiniz getirerek sahalardan faydalanabiliyorsunuz.Ayrıca kamp için de müsait.Tabiiki heryerde olduğu gibi burada da gece saatlerinde saygısız, düşüncesiz alkolikler ses yapabiliyor. Naaara atıp bağıran bir gurup mevcuttu benim bulunduğum gece.Bir gurupta aracın ses sistemini yüksek açıp rahatsızlık verdi. Ne yapsanız toplumun her yerinde bu gibi olaylardan kurtulamayacağız gibi duruyor. Ne var kendi kendine içsen çekip gitsen.

2023:12:08 04:18:00
Beha Habbel

Beha Habbel

Piknik alanı için gayet büyük ve güzel ancak kamp yapmak için aşırı gürültülü bir yandan arabalardan yüksek müzik bir yandan düğün salonunun müziği mümkün değil huzur bulacağınız bir mekan değil.ustelik wc imkanı var ancak hem pahalı hemde parasına gore pis bir kaç günlük çadır keyfinizce o kadar wc ücreti ödemek mantıklı değil üstelik aşırı gürültülü. Piknik yapmaya gelinebilir ancak kamp için daha sessiz yerler tercih etmek isteyebilirsiniz. Şahsen kafam şişti..

2023:08:19 21:16:09
Oğuz Koçar

Oğuz Koçar

Çok güzel olmuş. Ailecek gidilip vakit geçirilecek bir yer. Oturma yerleri, oyun alanları mevcut. Yolunuzun üstü ise uğrayıp dinlenebilir siniz. Göle girenler vardı ama biz girmedik. Vaktimiz yoktu. Keşke AVM tarzı yerler yerine insanların aileleri ile birlikte vakit geçirebileceği bu tarz yerler artsa

2021:08:31 19:05:02
Mehmet Keleş

Mehmet Keleş

Tamamen ücretsiz. 2 gün kaldık ama rüzgardan hiç bir şey yapamadık. Göl manzarası güzel. Tesislerde var. Aynı zamanda çadırın yanında piknikte yapılabiliyor. Su ve wc mevcut. Wc ücretli bilginiz olsun. İhtiyaçlarınızı Organgaziye giderek halledebilirsiniz yaklaşık 3 km . Super bir yer değil ama 1 kaç gün kalmak için yeterli seviyede.

2020:07:20 19:39:23
Kübra Öz

Kübra Öz

Gölün seviyesi diz boyunu geçmiyor, Suriyelilerin varlığı ve seyyar dondurmacının arabasıyla çıkardığı sesler kafa dinlemeye engel, kamp alanları iyileştirilebilir Wc ler kamp yapanlar içinde ücretli günü birlik için manzarası hoş bir yer bursaya 50 km

2019:06:27 14:40:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Orhangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı