Keles Göl Kamp

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Bursa Keles Göl Kamp

Keles Göl Kamp, Bursa'nın doğal güzellikleri arasında yer alan bir kamp alanıdır. Misafirlerine doğayla iç içe bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Keles Göl Kamp, 2010 yılında doğa severler için hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana, misafirlerine huzurlu ve keyifli bir konaklama imkanı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Konaklama ücretleri kişi başı günlük olarak belirlenmektedir.
  • Kamp alanı ve çadır kiralama ücretleri ayrıca hesaplanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Doğa ile iç içe bir konaklama deneyimi
  • Kamp ateşi etrafında keyifli vakit geçirme imkanı
  • Yürüyüş ve doğa aktiviteleri için uygun alanlar
Keles Göl Kamp, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ve doğanın tadını çıkarmak isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Temiz hava, yeşillikler arasında huzurlu bir konaklama için bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Keles Keles Göl Kamp Yorumlar - 1

user248379

Bursa Keles Göl Kamp Kamp Alanı doğanın içinde huzurlu bir ortam sunuyor. Göl manzarası eşliğinde kamp yapmak oldukça keyifli. Kamp alanı temiz ve düzenli, tuvalet ve duş imkanları da yeterli. Ayrıca çevrede yürüyüş yapabileceğiniz doğa yolları bulunuyor. Tek eksiği ise elektrik ve su gibi olanakların sınırlı olması. Genel olarak güzel bir kamp alanı, tavsiye ederim.

21 Temmuz 2024
Mustafa Yasar

Mustafa Yasar

Eyüp bey ve ailesi son derece ilgili ve samimi. Camping de ihtiyaç duyulacak herşey düşünülmüş. Biz çok güzel vakit geçirdik. Dağ havasında kamp yapmak isteyenlere tavsiye ederim. Eyüp bey ve ailesine ilgi ve alakası için teşekkür ederim.

2023:09:17 06:04:52
Emrullah Lemahmutoğlu

Emrullah Lemahmutoğlu

Ilk kamp deneyimimizi burda yaşadık. Herşey cok güzel düşünülmüş. Tuvaletler duş mutfak buzdolabı mevcut. Isletme sahipleri çok kibar ve ilgiliydi. Kamp alanında tek kalmamıza rağmen mekânın güvenliği sebebiyle hic tedirgin olmadık. Herkese tavsiye ediyorum.

2023:08:30 14:00:18
Semanur İpek ile ORİFLAME BURSA

Semanur İpek ile ORİFLAME BURSA

Tüm imkanlar sağlanmış güzel ve keyifli bir alan, çocuklar kendisi oynayıp güvenle gezebiliyor. Telefon çekmiyor ama wifi kullanımı sağlıyorlar. Tuvalet ve banyoları çok temiz. Geceleri güzel bir serinlik oluyor. göl kenarı olmasına rağmen sinek böcek vs hiç rahatsız olmadık.

2023:08:12 06:32:16
Orcun Ilkbahar

Orcun Ilkbahar

Yılbaşını geçirdiğim cennetten bir köşe…Sessizlik dinginlik huzur bol oksijen arkan orman önün göl manzara iç açıcı.İlgi alaka yardımcı olma her şey mükemmel.Eyüp bey ve Babasına ayrıca teşekkür ediyorum güzel hafta sonu için.Düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum

2024:01:04 09:41:00
Sinan Cavun

Sinan Cavun

Çok huzurlu ve sakin bir yer. Gölet kenarında, şirin bir yer. Özellikle sıcak yaz günlerinde oldukça serinletici bir kamp. Muhtemel 4-5 sene sonra dikilen ağaçlar daha da büyüdüğünde muhteşem bir yer olacaktır. Şu anda çam ağaçlarının altında tam gölge yerler kadar, güneş alan kısımlar da mevcut.Hizmet olarak bir aile işletmesi. O da burayı daha sevimli ve sıcak bir yer haline getiriyor. İşletmenin başındaki Eyüp Bey, pozitif ve her problemi çözmek için iyi niyetle hareket ediyor.Sivrisinek hemen hiç yok. Ama kara sinek dediğimiz sinekler var ve gerçekten iyi ısırıyorlar. Bu konuda tedbirli olmakta fayda var. Tesiste yiyecek-içecek anlamında herhangi bir imkan yok. Ama Kestel ilçesine çok yakın sayılabilecek bir konumda. Zaten gerekirse Eyüp Bey bu konuda yardımcı olacaktır.Biz Karavan ile kaldığımız için (karavan için tek araçlık bir alan var) çadır bakımından ne gibi ihtiyaçlar tam olarak karşılanıyor bilemiyorum lakin çadır kuranlara tahsis edilmiş buzdolapları, mutfak ve masalar mevcut. Gerekirse güneşlik de veriliyor.İnternet hizmeti parasız ve orada kaldığımız sürece herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Telefon şebekesinin çekmediği için bu hizmet önemli gerçekten.Burada geceleri ateş yakmak için her kampçıya ateş çukuru tarzında tamburlar veriliyor. Etrafta da dal-ağaç parçaları olduğu için ateş yakmak güzel bir atmosfer ve geceleri soğuk olduğu için iyi bir ısınma imkanı sağlıyor.

2023:07:17 09:16:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Keles 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı