Bursa Dervişan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Bursa Dervişan: Bursa'nın Eşsiz Lezzetleri

Bursa Dervişan, Bursa şehrinde yer alan bir restoran ve kafe işletmesidir. 1990 yılında açılan işletme, Bursa'nın geleneksel lezzetlerini modern bir şekilde sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Bursa Dervişan, Bursa'nın tarihi atmosferini yansıtan bir mekanda, misafirlerine en kaliteli hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde geleneksel lezzetlerini koruyarak, müşterilerine unutulmaz bir deneyim yaşatmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

    Menüdeki fiyatlar orta seviyededir.
  • Öğrenci ve yaşlı indirimleri bulunmaktadır.
  • Grup rezervasyonları için özel fiyatlar sunulm 

Önemli Özellikler

  • Bursa'nın en iyi şefleri tarafından hazırlanan lezzetler
  • Organik ve yerel ürünlerin kullanılması
  • Şık ve modern dekorasyon
  • Canlı müzik etkinlikleri
Bursa Dervişan, lezzetli yemekleri, sıcak atmosferi ve kaliteli hizmeti ile Bursa'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Geleneksel lezzetleri modern bir şekilde sunan işletme, her zevke hitap eden geniş bir menüye sahiptir. Misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmak için her detay düşünülmüştür.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Bursa Dervişan Yorumlar - 1

user248323

Bursa Dervişan Kafe, şehrin en güzel manzaralarından birine sahip harika bir mekan. Hem kahve çeşitleri hem de atıştırmalıkları oldukça lezzetli. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

21 Temmuz 2024
büşra *

büşra *

Tamamen nostaljik eşyalarla düzenlenmiş. Sıcak temalı birden fazla alanı bulunan dekoru güzel,atmosferiyle insanı içeri çeken bi mekan. Gidince kasada çeşit çeşit gazozdan seçip ikram ediliyor. Farklı bi deneyim bu kadar eski eşyaları ananemin evinde bile zor bulurum. Mekan renkli gazozlar renkli. Kahve çay gibi seçenekleri de var. Yanlış hatırlamıyorsam çay 15₺ ,türk kahvesi 50₺, gazoz da 35₺ dı . Fiyatları, tatlış mekana göre uygundu. Tek sıkıntısı fotoğraf çekerken bile alanı geniş almakta zorlancak kadar küçük olması. Daha az insan olan saatte daha iyi olabilir tabii. Biz cumartesi öğlen gittik .Ama böyleyken de çok tatlıydı. Tavsiye ederim.

2023:09:17 00:31:44
Esma vrd

Esma vrd

Aşırı sıcak bir mekan resmen eskilere dönüyorsunuz. Elli çeşit farklı tatlara sahip gazozları var . Fiyat 35 TL hatırladığım kadarıyla. İçeceklerin hepsini denemek isteyeceksiniz . Mekan çok şirin ,tek kusuru yoğunluk olduğu zamanlarda içeri girmek için sıra bekleyebilirsiniz. Bu sebeple yoğun olduğu saatleri planınıza göre ayarlayın .

2023:11:21 20:41:57
Leyla Yer

Leyla Yer

Bursa'nın en nostaljik yerlerinden birisi. Park yeri çok zor bulduk . Biz nostaljik gazoz tercih ettik. 35 tane gazoz çeşidi var. Tanesi 35 tl. Diğer fiyat listesini fotoğraflara ekliyorum. Mutlaka uğramalısınız.

2023:11:12 16:31:56
Sena

Sena

Güler yüz, hoş karşılama, çocukların gönlünü alma, beyefendilik, hanımefendilik… Bunlar sık rastladığımız şeyler değil. Rabbim yollarını açık etsin. Ahlaklarını takdir ettim. Ayrıca türk kahveleri de pek lezizdi. Kasım 2023: Türk Kahvesi 50₺ Nostaljik Gazozlar: 35₺ Çay:15₺

2023:11:11 18:30:56
Nazan Zoroglu

Nazan Zoroglu

Birazcık olsun günlük hayattan uzaklaşmak, eskileri anmak belki ölenlerimizi anımsamak için güzel bir kafe... içerisi dar olsa da bence samimiyeti verenlerden biri de o... eskileri görmek anımsamak içinizi ısıtacak☺️ gazoz çeşitleri ise her damağa hitap eder cinsten

2023:10:23 05:33:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 12:00–22:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı