Bkmkitap – İstanbul Yolu Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Bkmkitap - İstanbul Yolu Şubesi Bursa

Bkmkitap - İstanbul Yolu Şubesi, Bursa şehrinde kitap severlere geniş bir ürün yelpazesi sunan bir kitapçıdır. 2005 yılında kurulan şube, kaliteli ve uygun fiyatlı kitapları müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

Bkmkitap - İstanbul Yolu Şubesi, Bursa'da kitap alışverişi yapmak isteyenler için ideal bir noktadır. Şube, kitapseverlere geniş bir seçenek sunarak 16 yıldır hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Bkmkitap - İstanbul Yolu Şubesi, her bütçeye uygun kitap seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak indirim ve kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • İndirim ve kampanyalar
  • Alanında uzman personel
Bkmkitap - İstanbul Yolu Şubesi, kitap alışverişi yapmak isteyen herkes için ideal bir seçenektir. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatları ve düzenli kampanyaları ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi Bkmkitap – İstanbul Yolu Şubesi Yorumlar - 1

user248193

Bursa Bkmkitap - İstanbul Yolu Şubesi, geniş bir kitap yelpazesi sunan ve müşteri memnuniyetine önem veren bir kitapçıdır. Çalışanları da oldukça ilgili ve yardımseverdir. Mağaza düzeni ve temizliği de oldukça başarılı. Ancak bazen kitap fiyatları biraz yüksek olabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir kitapçı, kesinlikle tavsiye ederim.

21 Temmuz 2024
G K

G K

Son derece büyük bir kitabevi ancak çalışma alanı güzel dizayn edilmiş olsa da oldukça az alana sahip. Ayrıca internet sıkıntılı. Kafe bölümünün yemekleri pahalı olmakla birlikte lezzetli. Kitap bakmak için güzel, satın almak içinse fiyatlar nedeniyle pek mantıklı bir yer olmadığını da belirteyim

2024:01:22 12:32:30
Merve Öngür

Merve Öngür

Tüm kitapseverlerin merakla uğrayacağı bir mekan olduğunu düşünüyorum 2. kata çıkan merdivenlerin dizaynı çok hoş. Çalışanların hepsi çok özenli ve ilgili bunun için ayrıca teşekkür ederim. Oturmak için küçük bir alan oluşturulmuş. Kitaplar konularına göre bölümlendirilmiş asla bir karmaşa hakim değil. sürekli yeni kitaplar geliyor. her gittiğimde hummalı bir şekilde koliler açılıyor.

2023:10:22 17:11:46
Yılmaz BAYRAM

Yılmaz BAYRAM

Piyasada bulamadığın birçok Kırtasiye çeşidi ve kitabı burada bulabiliyorsunuz kitap okuma ve dinlenme alanları güzel bir detay olmuş ayrıca yiyecek ve içecek ihtiyacı için yeterli miktarda mutfakları var birde kitaplarda üç al iki öde olayı var kasada sürpriz indirimler ile karşılaşabilirsiniz

2024:01:24 10:26:10
ziya aslan

ziya aslan

+Özellikle kitapseverler için müstesna bir yer.+Oyuncak ve kırtasiye alanı da kayda değer büyüklükte.+ Ücretsiz internet sunulan ders çalışma alanı çok konforlu.+Acıkanlar, çay kahve içmek isteyenler için kafeterya kısmı da düşünülmüş.+Kitapların büyülü dünyasına dalarken burada zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız-Kitaplar liste fiyatından satılıyor, bu yönüyle pahalı ancak 3 al 2 öde kampanyası ile %33 gibi bir indirim sağlanmış oluyor

2023:11:30 17:47:39
Onur Canpolat

Onur Canpolat

Tek kelimeyle harika bir yer. Kitapları seven herkesin içinden çıkmak istemeyeceği bir alan. İçinde büyük bir kütüphane bulunuyor, cafe, WC, mescit gibi pek çok hizmet de var. Arayıp da bulamayacağınız kitap ve kortasiye ürünü olacağını sanmıyorum. Dekorasyon da harika. Çocuğunuzla ya da kendi başınıza oturup saatlerce istediğiniz kitabı okuyabilirsiniz. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.

2023:09:11 05:27:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı