FUNKY PARK BOWLİNG & EĞLENCE MERKEZLERİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

FUNKY PARK BOWLING & EĞLENCE MERKEZİ Bursa

FUNKY PARK BOWLING & EĞLENCE MERKEZİ, Bursa şehrinde eğlenceli bir bowling deneyimi sunan bir işletmedir. Misafirlerine bowling oyunları, arcade oyunlar, karaoke ve daha birçok eğlenceli aktivite imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

FUNKY PARK BOWLING & EĞLENCE MERKEZİ, 2010 yılında Bursa'da açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve eğlenceli atmosferi ile müşterilerine keyifli zamanlar yaşatmaktadır.

Fiyat Politikası

FUNKY PARK BOWLING & EĞLENCE MERKEZİ, uygun fiyatlarla eğlenceli bir bowling deneyimi sunmaktadır. Fiyatlar oyun süresine ve gününe göre değişiklik gösterebilir, detaylı bilgi için işletme ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu bowling pistleri
  • Geniş oyun alanı ve arcade oyunları
  • Karaoke odaları
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
FUNKY PARK BOWLING & EĞLENCE MERKEZİ, eğlenceli aktiviteleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışı ile Bursa'da tercih edilmesi gereken bir eğlence merkezidir. Arkadaşlarınızla veya ailenizle keyifli bir gün geçirmek için ideal bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Nilüfer FUNKY PARK BOWLİNG & EĞLENCE MERKEZLERİ Yorumlar - 1

user248159

Bursa Funky Park Bowling Salonu oldukça eğlenceli ve keyifli bir mekan. Personel ilgili ve hızlı hizmet veriyor. Farklı temalara sahip pistlerde bowling oynamak çok keyifli. Ayrıca diğer eğlence aktiviteleri de oldukça eğlenceli. Tek sıkıntı bazen yoğun olabiliyor ve sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak çok memnun kaldım, tekrar gitmeyi düşünüyorum.

21 Temmuz 2024
Esra Şahin

Esra Şahin

2023:12:28 11:47:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı