Güven Bisiklet Center

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Bursa Güven Bisiklet Center

Güven Bisiklet Center, Bursa şehrinde bisiklet tutkunlarına hizmet veren bir işletmedir. 1995 yılında kurulan işletme, bisiklet satışı, bakımı, tamiri ve kiralama hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Güven Bisiklet Center, 1995 yılında Bursa'da bisiklet tutkunlarına kaliteli hizmet sunmak amacıyla kurulmuştur. Yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Bisiklet satışlarında rekabetçi fiyatlar
  • Bakım ve tamir hizmetlerinde uygun fiyatlar
  • Kiralama hizmetlerinde esnek ve uygun fiyatlar

Önemli Özellikler

  • Geniş bisiklet çeşitliliği
  • Uzman ve deneyimli personel
  • Hızlı ve kaliteli hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Güven Bisiklet Center'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatlar, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile bisiklet tutkunlarına en iyi hizmeti sunmaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi Güven Bisiklet Center Yorumlar - 1

user248075

Bursa Güven Bisiklet Center Bisiklet Mağazası oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Mağazada aradığım her şeyi bulabiliyorum ve fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

21 Temmuz 2024
ysr D

ysr D

Öncelikle Rahim Beye çok teşekkür ederim. Çevrimiçi satın aldığım bisikletin teslimatını kurulum yapılması için doğrudan kendi dükkanına kabul etmesi işimi çok kolaylaştırdı. Üstelik bunu beni hiç tanımadan sadece telefonla görüşerek yaptı. Sonrasında da kurulumu yapan Yusuf arkadaşım bisikletle çok ilgilendi. Emeğine eline sağlık diyorum. İşverenin bana gösterdiği kolaylık ve çalışanın işine gösterdiği özenli ilgisi çok güzeldi. Hiç kuşku duymadan güven veren esnaflar. Gerçekten çok teşekkür ederim. Bu ülkede işini gerçekten iyi yapan insanlar var. Umutsuz olmamak gerek.

2023:09:05 09:01:24
F. C

F. C

Bisikletle ilgili ne sorun olursa Elinden geldiğince çözüyor, ancak fiyat konusunda biraz pahalı.

2023:10:01 21:22:00
Sezer Pamukçu

Sezer Pamukçu

Eski rus yapımı bisiklet onarımı yaptım, lastikler delik teşik vaziyette idi. Birçok bisiklet tamircisine bakmama rağmen uygun ebatlarda lastik bulamadım. Yalnız buraya geldiğimde elinde varmış buldu. Yardımcı oluyor. Fiyat konusunda biraz pahalı geldi ama bulduğumuza sevindik diyelim.

2023:06:16 17:56:03
Akif Genç

Akif Genç

Servis biraz karışık bir yerde ama ilgi alaka bir o kadar başarılı. Bekleriz diye düşünürken hemen servis hizmetini verdiler. Emeklerine sağlık.

2021:07:15 07:03:01
Eren

Eren

Bazı yorumlar yanlış yere yazılmış sanırım. Burası Bağlarbaşı'nda futbol sahasının yanındaki bisikletçi. Fiyatlar biraz kazık geldi. Pazarlık yapın. Yaptıracağınız şeyi bilin, yoksa biraz geçirebilirler. Fena arkadaşlar değiller genel olarak.

2023:01:12 16:27:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı