Kule Pub

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Kule Pub Bursa

Kule Pub, Bursa şehrinde yer alan bir pub ve eğlence mekanıdır. Misafirlerine lezzetli yemekler, serin içecekler ve canlı müzik eğlencesi sunmaktadır.

Tarihçe

Kule Pub, 2005 yılında Bursa'nın merkezinde hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve eğlenceli atmosferi ile müşterilerine unutulmaz deneyimler yaşatmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Yemekler ve içecekler için makul fiyatlar sunulmaktadır.
  • Hafta içi ve hafta sonu farklı kampanyalar ve indirimler mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Canlı müzik performansları ve DJ setleri ile eğlenceli bir gece geçirebilirsiniz.
  • Geniş iç mekan ve açık hava terası seçenekleri bulunmaktadır.
  • Özel etkinlikler ve partiler düzenlenmektedir.
Kule Pub, samimi atmosferi, lezzetli yemekleri ve eğlenceli programları ile Bursa'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Nilüfer Kule Pub Yorumlar - 1

user248017

Bursa Kule Pub Bar, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Canlı müzik performansları ve lezzetli içecekleri ile keyifli bir gece geçirmek için ideal bir yer. Personel çok ilgili ve güleryüzlü. Ancak fiyatlar biraz yüksek olabilir. Genel olarak çok memnun kaldım, kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

21 Temmuz 2024
Abdulgani Bayram ENSARİ

Abdulgani Bayram ENSARİ

Deveden inip eşeğe binmek isteyenlerin yeri diyelim, eski adına ithaf ederken gerçeğe yakınlığı su götürmez

2024:01:20 23:24:35
İsmail Eren MUTLU

İsmail Eren MUTLU

Tavsiye üzerine 3 kere ziyaret ettik ve her defasında da aynı kaliteli hizmete tanık olduk. Ailecek veya arkadaşlarla gidilip güzelce sohbet edilebilecek bir mekan, temiz ve fiyat performansı da ayrıca emsallerine göre çok iyi. Yanında taksi durağı olması da ayrıca artı.Başarılarının devamını dileriz.

2023:12:28 07:51:12
A. VAROL

A. VAROL

Dart oynamak için gittim. Güzel bir bahçe kısmı ve dart oynama alanı mevcut. Dartboardları neredeyse sıfır gibiydi. Kokteyleri iyi denilebilirdi. Keyif aldım.

2023:05:20 21:39:02
suna güler

suna güler

Bursa da en uygun mekandır diye düşünüyorum, Bursa nın incisi Özlüce gibi yerde içecekler çok ucuz. Tek dezavantajı var müzik arkadaş orası muhabbet için gittiğimiz bir yer bu ses ne ya az kısın, müzik dinlemek istersem canlı müziğe giderim. Karşındakinin sesini duymuyorsun. Soğuk bira ve yüksek sesle konuşmanın ardından sabah sesin çıkmıyor, kulağın işitmiyor. Garsona söylememe rağmen kısmadılar.

2023:10:22 19:37:37
Hakan

Hakan

İki kere şans verdik. İlkinde dans aktivitesi var denilip dart’a almadılar fakat gördük ki dart oynanıyordu. İkincisinde ise dart açık dediler ve girip oturduk. Yemeklerimizi yiyip ödeme yaptıktan sonra darta geçmek istediğimizde aksini söyleyip kapalı olduğunu söylediler. Üçüncüye gelmeyiz. Dart severlere tavsiye etmiyoruz.

2023:09:09 22:36:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–02:00
  • Salı 11:00–02:00
  • Çarşamba 11:00–02:00
  • Perşembe 11:00–02:00
  • Cuma 11:00–02:00
  • Cumartesi 11:00–02:00
  • Pazar 11:00–02:00

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı