Demi̇rel Bisiklet

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Bursa Demirel Bisiklet

Bursa şehrinde bulunan Demirel Bisiklet, 1995 yılında kurulmuş bir bisiklet mağazasıdır. Mağaza, bisiklet satışı, bakımı ve tamiri konularında hizmet vermektedir.

Tarihçe

Demirel Bisiklet, kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet vermektedir. Uzman kadrosu ve deneyimli teknisyenleri ile bisiklet tutkunlarının güvenilir adreslerinden biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

  • Demirel Bisiklet, her bütçeye uygun çeşitli bisiklet modelleri sunmaktadır.
  • Bakım ve tamir hizmetlerinde ise uygun fiyatlarla kaliteli işçilik sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uzman kadro ve deneyimli teknisyenler
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Uygun fiyat politikası
Demirel Bisiklet, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve deneyimli kadrosu ile bisiklet tutkunlarının tercih sebebi olmaya devam etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi Demi̇rel Bisiklet Yorumlar - 1

user248015

Bursa Demirel Bisiklet Bisiklet Mağazası oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Çeşitli markaların bisikletlerini bulabileceğiniz mağazada, çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul seviyede. Ancak mağazanın konumu biraz merkeze uzak olduğu için ulaşım konusunda sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldım, tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.

21 Temmuz 2024
Basri Taşğın

Basri Taşğın

Erdoğan usta ilgili ve işinde uzman biri. Elektrikli bisikletimi el gazı ve arka teker arızasını kısa bir sürede tamir ederek teslim etti. Gerekli teknik bilgileri anlattığı için Kendisine teşekkür ediyorum.

2023:12:21 12:29:20
Murat B.

Murat B.

Bisikletimi arka lastik patladı içn götürdüm. Normalde çok basit bir işlem. Ancak yama yapmayı becerememiş ertesi gün lastik tekrar indi. Bisikletçiye goturunce yama yerinden açıldığı anlaşıldı. Çok tuhaf

2023:10:15 10:44:22
cenker yukarı

cenker yukarı

Kibar bir esnaf cok yardimci oldu adapazarindan aldigimiz salcano bisikleti bursa panayir bayisi olarak cok kisa bir surede kurulumunu gayet guzel ve profosyenelce yapti ayrica kapanma saatine kadar bekleyip bizim icin kapatmasi gerektigi halde kapamayi isimizi gordu guleryuz Ilgi alakasi icin cok tesekkur ederiz

2021:05:21 18:49:25
Elçin Sarıkaya

Elçin Sarıkaya

elemanlar işi bilmiyor bisiklet parçası veriyorum verdiğim parça bana vuruk vuruk bir şekilde geri geliyor üstüne de bir ton para alıyolar rezalet.

2020:12:30 11:39:05
Deniz Yetek

Deniz Yetek

ne muşteri memnuniyeti ne de bir şey berbat vermeyin bisikletinizi ne yaptıgını bıle bilmiyorsunuz

2021:01:08 17:54:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar 12:00–17:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı