Cassette Podyum

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Bursa Cassette Podyum

İşletme Tarihçesi

Cassette Podyum, Bursa şehrinde 2010 yılında kurulmuş bir müzik ve eğlence mekanıdır. Yıllar içinde müşterilerine kaliteli hizmet sunarak Bursa'nın önde gelen eğlence mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Cassette Podyum, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli eğlence sunmayı hedeflemektedir. Giriş ücretleri ve içecek fiyatları konusunda rekabetçi bir politika izlemektedir.

İşletmenin Önemli Özellikleri

  • Canlı müzik performansları
  • DJ performansları
  • Geniş içecek menüsü
  • Modern ve şık dekorasyon
  • Özel etkinlik ve partiler
Cassette Podyum, Bursa'da eğlenceli ve unutulmaz bir gece geçirmek isteyen herkes için ideal bir mekandır. Canlı müzik performansları ve geniş içecek seçenekleri ile müşterilerine keyifli bir deneyim sunmaktadır. Ayrıca özel etkinlik ve partiler düzenleyerek farklı bir eğlence anlayışı sunmaktadır. Cassette Podyum'u tercih etmek, unutulmaz bir gece geçirmenin garantisidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Cassette Podyum Yorumlar - 1

user247979

Bursa Cassette Podyum Bar, şık ve modern bir mekan. Atmosferi çok hoş ve iç açıcı. Müşteri hizmetleri de oldukça ilgili ve güler yüzlü. Kokteylleri de çok lezzetli ve fiyatları da makul. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

21 Temmuz 2024
ayşe molla

ayşe molla

Hiçbir şekilde hizmet göremediğimiz bir işletme. Garsonlar her masaya kafasına göre rezerve diyor ve asla bu konuda yardımcı olmuyorlar.

2023:11:05 13:15:20
Melis

Melis

Birkaç saat önceden rezervasyon için yazdım doluyuz dediler, daha sonra mekanın önünden geçtiğimizde bütün masalarda rezerve işareti vardı ancak gidip sorduğunuzda rastgele bir masanınkini kaldırıp oturtturuyorlar ve bunu sadece bize değil herkese yaptılar. Personelin tavrını beğenmedim.

2023:08:13 14:55:16
Esra Çinar

Esra Çinar

Rezervasyon için aradığımızda bir pub olarak saat 6da gelmeniz gerekiyor rezervasyon yapmıyoruz dediler. 1.si saat 6dan 12ye kadar orada takılmak zorunda mıyız? 2.si başka zaman sabahtan arayıp sorduğumuzda akşama doluyuz diyorlar rezervasyon yapmıyorsaniz sabah saat 11de akşamın dolduğunu nasıl anlıyorsunuz ? İşinize gelenleri rezervasyonla alıp işinize gelmeyenlere rezervasyon yapmıyoruz demek ne kadar etik?

2022:05:16 10:15:19
YELIZ DEMIRCI

YELIZ DEMIRCI

Garsonların tavırların aşırı rahatsız edici. Müşteri ayırıyorlar, masalara kendi beğendikleri insanları alıp başka insanlara rezerve deyip gönderiyorlar. Basitliğin nirvanası.

2023:05:31 17:43:36
Sevgi Tanır

Sevgi Tanır

Bir pub için hiç hoş olmayan tavırlar sergileyen bir yer, gönderilerin altına rezervasyon için bir numara bırakılmış ancak aradığınızda “Saat 6 gibi buraya gelin” deniyor. Affedersiniz ama 6 da kim eğlenmek için puba gidiyor??? Kalite diye bir şey var keşke bu tarz bir müşteri avı ile bu kaliteyi düşürmeseniz...

2022:05:16 10:18:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı