Ka Bar Podyumpark

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Bursa Ka Bar Podyumpark

1998 yılında Bursa'da kurulan Ka Bar Podyumpark, şehrin en popüler eğlence ve alışveriş merkezlerinden biridir. İşletme, gençler ve aileler için çeşitli eğlence ve alışveriş imkanları sunmaktadır.

Tarihçe

Ka Bar Podyumpark, kurulduğu günden bu yana Bursa'nın eğlence ve alışveriş hayatına renk katmaktadır. Sürekli olarak yenilenen ve gelişen yapısıyla müşterilerine kaliteli bir deneyim sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücretleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Mağaza ve restoranlardaki ürünler çeşitli fiyat aralıklarında bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Çocuklar için oyun alanları ve eğlence aktiviteleri bulunmaktadır.
  • Restoranlar ve kafelerde lezzetli yemekler ve içecekler sunulmaktadır.
  • Mağazalarda geniş bir ürün yelpazesi mevcuttur.
Ka Bar Podyumpark, gençlerin ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği bir mekan olmasıyla tercih edilmelidir. Eğlence ve alışverişin bir arada olduğu bu merkezde herkes kendine uygun bir aktivite bulabilir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Ka Bar Podyumpark Yorumlar - 1

user247821

Bursa Ka Bar Podyumpark Bar, şehrin en popüler eğlence mekanlarından biri. Geniş iç mekanı, kaliteli müzikleri ve lezzetli kokteylleri ile müşterilerine keyifli bir gece geçirme imkanı sunuyor. Personelin ilgili ve güler yüzlü olması da ayrıca memnuniyet verici. Ancak bazen yoğun saatlerde hizmet biraz yavaşlayabiliyor. Genel olarak eğlenceli ve keyifli bir mekan. Puan : 4

20 Temmuz 2024
Continuous Player

Continuous Player

Biraya ederinden 4 kat daha fazla ödemek ve yılbaşında arkadaşlarınızla dans edip eğlendiğinizde içtiğiniz sadece bir bira olmasına rağmen size "çok sarhoşsunuz dans etmenizden anlaşılıyor" diyip hesabı getiren rezil bir hizmete sahip. Paranızı alıp sizi rezil etmeye çalışan bu işletmeye para kazandırmayın, ytd✋Eskişehire günübirlik gelin ben sizi gezdiririm

2023:12:31 19:29:28
Merve Korucu

Merve Korucu

Güvenli bir şekilde eğlenebileceğiniz, çalışanlar ve işletme sahibinin güleryüzlü olduğu, Bursa’daki en iyi Irish Pub👏

2024:01:12 06:47:34
Semra Şen

Semra Şen

İki kadın arkadaş gittik,kendi halimizde eğleniyorduk. Hesabı istedik sade soda da vardı sipariilerimiz arasında 120 tl.yazılmıştı.Bira 112 tl.olarak görülüyordu sadece şunu sorduk; neden sade şişe soda bir biradan daha pahalı?Hiç de mantığımızın almadığı birtakım açıklamalar yaptı oradaki yetkili kişi.Uzatmak istemedikÇünkü arkadaş ertesi gün şehir dışına gidiyordu?,tatsız bir son gece yaşamak istemedik.Bir sorun yokmuş gibi eğlenmeye çalışacaktık,sipariş vermek istedik :)) ve elemanlar size sipariş vermiyoruz, dediler.Yapacak hiçbir şey yoktu büyük bir hezimetle çıktık oradan.Kime neyi söyleyecektik?iki kadın kişi böyle çirkin bir muameleye maruz kaldığımız iİçin çok üzüldük kimi kime anlatacağız, bizi Ka bar yetkililerinden kim anlar bilmiyorum ama bu son derece can sıkıcı durumu Ka bar yetkilileriyle görüşecek Podyum Park ka bar dan sorumlu o kişi ile tekrar mutlaka görüşeğim.Sonucu burada yprumlarda paylaşırım.

2023:08:01 22:33:31
Esra Apaydin

Esra Apaydin

Mekan çok kalabalık, atmosfer fena değil, içki fiyatları zaten uçuk. Personel az. Sipariş vereceksiniz eğlenmeyi bırakıp çalışan kişiyi aramanız gerekiyor. Yan masaya hesap getirirse şanslısınız yada yanına gitmeniz gerekir. Garson arkadaş mutsuz,sinirli, zorla calistiriliyor gibi.Ayrıca; garson arkadaş dün akşam sinirlenip arkadaşımızın verdiği bahşişi avucunun içinde buruşturup adisyon kutusunun içine koydu. Bu nasıl bir terbiyesizliktir anlamadım!

2023:08:06 14:03:46
Araf Gezgin

Araf Gezgin

Gercekten igrenc bir mekan. Ortada hicbir neden yokken dans ettigimiz icicn atildik. Tesekkurler ka bar hizmeti

2023:12:31 19:29:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–03:30
  • Salı 10:00–03:30
  • Çarşamba 10:00–03:30
  • Perşembe 10:00–03:30
  • Cuma 10:00–03:30
  • Cumartesi 10:00–03:30
  • Pazar 10:00–03:30

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı