Ulus Pastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Bursa Ulus Pastanesi

Ulus Pastanesi, Bursa şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir pastane ve kafe işletmesidir. 1960 yılında kurulan pastane, geleneksel Türk tatlıları ve pastaları ile ünlüdür.

Tarihçe

Ulus Pastanesi, Bursa'nın tarihi çarşılarından biri olan Kapalıçarşı'da kurulmuştur. Yıllar içinde lezzetli ürünleri ve kaliteli hizmeti ile müşterilerinin gözdesi haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Ulus Pastanesi, kaliteli malzemeler kullanarak ürettiği ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Menüsünde çeşitli tatlılar, pastalar, börekler ve kahvaltılık seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk tatlıları ve pastaları
  • Kaliteli ve taze malzemeler
  • Şık ve konforlu mekan
  • Uygun fiyatlar
Ulus Pastanesi, lezzetli ürünleri ve samimi atmosferi ile Bursa'da tercih edilmesi gereken bir mekan. Hem yerel halkın hem de turistlerin uğrak noktası olan pastanede unutulmaz bir tatlı deneyimi yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Ulus Pastanesi Yorumlar - 1

user247811

Bursa Ulus Pastanesi Fırın'da harika lezzetler bulabilirsiniz. Özellikle tatlı çeşitleri çok lezzetli ve taze. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Fırının temizliği de oldukça dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Temmuz 2024
İbrahim Güneş

İbrahim Güneş

Adını gerek sosyal medyada gerek arkadaş çevresinde sıklıkla duyduğum Marshallpastasını denemek için gittim. Pasta hayal kırıklığıydı, fiyatını da oldukça pahalı buldum. 60tl kesinlikle etmez. Acı bir çikolata ve kuru bir kekten ibaret. Küçük butik bir pastane, kendilerine hayırlı işler dilerim.

2023:12:08 06:23:08
Endüstrikop

Endüstrikop

Bursa’da yenilecekler listesinden görüp marşal pasta deneyimledim. Gerek kuru pandispanya keki gerekse kreması damak tadıma pek hitap etmedi.

2023:07:02 20:07:06
Seçkin Yıldırım

Seçkin Yıldırım

Sosyal medyada tavsiye gönderileri üzerine lezzetlerini denemek amcıyla ziyaret ettiğimiz işletmede açıkçası hayal kırıklığına uğradım. Dükkan konum itibariyle çok merkezi ve tarihi hanlar bölgesine yakışır bir tarihi ve kültürel mirası var. Karşılama sıcak, vitrinler ve tezgahlar dolu dolu, göz alıcı ancak fiyat performans olarak ben pahalı buldum. Özellikle meşhur dedikleri "Marşal" pastanın nasıl meşhur olduğunu anlayamadım. Çok sıradan bir çikolatalı kek gibi geldi bana. Deneme amaçlı aldığım diğer kurabiye çeşitlerinden de bir tek kavala kurabiyesini çok beğendim ancak diğerlerini de pek iddialı bulamadım. Bu arada akide şekerleri ve lokumları da meşhurmuş ancak sadece ikram olarak verilen akide şekerlerini deneyebildim, fena değildi...

2022:03:25 20:56:48
levent yılmaz

levent yılmaz

marşal pastası kuru formda olup şekeri gayet yeterli miktardadır. acıbadem kurabiyesi bayat. kendileri de bayat ürün sattıklarının farkında. aldığımız gibi çöpe attık. tavsiye etmiyorum.

2024:01:22 08:00:59
Ahmet İ.

Ahmet İ.

26/9/2023 tarihinde kg 240tl olan kurupastadan 110tl lik kurupasta aldık. Mevlid kandili olduğu için ziyarete gelen misafirlerime ikramda bulunmak için. Fakat kurupastalar bayat ve sertti. Misafirlerime karşı mahçup oldum. Kendim içinde 45tl olan acıbadem kurabiyesi almıştım. Çok iyi olduğunu söyliyemem. Yalova yolundaki Özdilek markette satılan acıbadem kurabiyesi kat kat daha iyi.Bu işletmenin ürünlerini tavsiye etmiyorum.

2023:09:27 06:02:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 12:30–18:30

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı