Tarihi Yaşayanlar Börekçisi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Tarihi Yaşayanlar Börekçisi Bursa

Tarihi Yaşayanlar Börekçisi, Bursa şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir lezzet noktasıdır. İşletme, geleneksel yöntemlerle hazırlanan enfes börek çeşitleri ile müşterilerine lezzetli bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Tarihi Yaşayanlar Börekçisi, 1975 yılında aile büyüklerimiz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana aynı lezzet ve kalite anlayışıyla hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Fiyat Politikası

İşletmemiz, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı börek çeşitlerini uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Fiyatlarımız, lezzet ve kalite standartlarımızı düşürmeden her bütçeye hitap edecek şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel yöntemlerle hazırlanan börek çeşitleri
  • Kaliteli ve taze malzemelerin kullanımı
  • Uygun fiyat politikası
  • Misafirperver ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Tarihi Yaşayanlar Börekçisi'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Geleneksel lezzetleri modern bir şekilde sunan işletmemiz, kaliteli malzemeler ve uygun fiyatlarla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Siz de lezzetli böreklerimizi denemek ve bu eşsiz deneyimi yaşamak için bizi ziyaret edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Tarihi Yaşayanlar Börekçisi Yorumlar - 1

user247791

Bursa'nın tarihi dokusunu yansıtan bu mekan gerçekten harika bir lezzet sunuyor. Börekleri taptaze ve lezzetli, fırının kokusu ise insanı mest ediyor. Çalışanlar da son derece ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle herkesin denemesi gereken bir yer.

20 Temmuz 2024
oguzhan selik

oguzhan selik

İstanbul'dan gezmeye gelen bir misafir olarak fiyatlar aşırı gereksiz pahalı (çay 25 TL) emsalleri İstanbul gibi metropol yerde 10 TL ye içilebiliyorken.Pastanenin öyle albenisi falanda yok kıytırıktan kuytu köşede bulunan küçük bir pastane iki aile gelmemize rağmen oturma açısından sorun yaşadık çünkü yer dardı.Çalışanlar orada zorla çalisiyor herhalde tabakları çatallari peceteleri dizmeden öylece tek bir masaya bıraktı ve gitti sorduğumuzda zaten self servis bizim işimiz değil diye geçiştirdi. Müsteri memnuniyeti sıfır yüzleri asık sanki küfür etmişiz gibi imalarda bulunan sanki babasının hayrına yemek yiyormusuz gibi davranan iş hesap ödemeye gelince yüzleri bir anda gülen samimiyetsiz bir işletme fiyatlarda hak ettiği gibi değil bize yazılan hesapla İstanbul'da en kral mekanda kahvaltı edilir bunlar kazikçi esneflar tavsiye etmem.

2023:08:17 06:51:13
Duygu

Duygu

Seyyar börekçi olarak başlanılan börekçiliğe 1976da dükkan açarak devam eden dededen toruna süre gelen bir miras... Patatesli, peynirli, kıymalı kol böreği , su böreği ve poğaçaları var, sıcak süt ve çay eşliğinde dükkanda oturup yiyebilirsinz. Böreklerin kgsu 120₺ porsiyon fiyatı 30₺. Mudanya'da mutlaka gidin denildiği için gidip denediğimiz bir yer...

2022:07:25 17:38:25
Gönül Şelik

Gönül Şelik

Kapisindan gecerken Öylesine girdigimiz vasat bir pastaneydi cocuklara bi iki simit bi iki poğaça aldim oturduk cay içtik ne poğaça si poğaçaya benziyor nede açması açma, hicbir özelliği olmayan urunlerdi sözüm ona tarihi bir mekanmış, istanbulda boyle bir yerden kesinlikle girip alisveris dahi yapmam bursa yaşayanlar pastanesine mecburiyetten girdim herbir caydan 25 tl almaları simitten 30 tl almalarına şok oldum bigün önce saltanat kapisinin oradaki pastanede150 tl ye 5 kişi doyasıya yemek yedik bu kadar arada fark olmamalı yaşayanlar börekçisinden muhteşem ürünler yeseydim diyecektim ki urunlerde harikaydi 500 tl verdiğime deydi derdim fakat olmadı tezgahtar hanimin üslubu ve eldiven kullanmayisi da cabası

2023:08:16 16:15:45
Muhabbet Aktay

Muhabbet Aktay

Tarihi bir börekçi İstanbul'dan gezmeye gelen biri olarak çok cazip gelmedi hitap etmesini bilmiyorlar hizmetini beğenmedim zorla satıyorlar sanki self servis eldiven takmiyorlar hijyen yok

2023:08:16 08:35:53
beyhan öğrenç

beyhan öğrenç

Sarıyer’de yaşamış biri olarak diyebilirim ki Bursa’da ki en iyi börekçi

2023:10:03 07:27:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–22:00
  • Salı 07:00–22:00
  • Çarşamba 07:00–22:00
  • Perşembe 07:00–22:00
  • Cuma 07:00–22:00
  • Cumartesi 07:00–22:00
  • Pazar 07:00–22:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı