Jasmine Patisseri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Bursa Jasmine Patisseri

Jasmine Patisseri, Bursa şehrinde lezzetli tatlı ve pasta çeşitleri sunan bir işletmedir. 1995 yılında açılan işletme, kaliteli malzemeler kullanarak müşterilerine enfes tatlar sunmaktadır.

Tarihçe

Jasmine Patisseri, Bursa'nın en eski ve sevilen tatlıcılarından biridir. Yılların verdiği deneyim ve ustalıkla, her zaman taze ve lezzetli ürünler sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Jasmine Patisseri, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş tatlı ve pasta çeşitleri
  • Taze ve doğal malzemeler kullanımı
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Jasmine Patisseri, lezzetli tatları ve kaliteli hizmetiyle müşterilerinin vazgeçilmez tercihi olmaya devam ediyor. Siz de bu eşsiz lezzetleri denemek için hemen bizimle iletişime geçin!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Jasmine Patisseri Yorumlar - 1

user247787

Bursa Jasmine Patisseri Fırın'da harika bir deneyim yaşadım. Çeşitli lezzetlerin bulunduğu geniş bir menüleri var ve her biri çok lezzetliydi. Ayrıca, personelin güleryüzlü ve ilgili olması da beni çok memnun etti. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

20 Temmuz 2024
Murat Kalelioğlu

Murat Kalelioğlu

Daha önce güç bela pasta siparişi verip bin bir zorlukla pastamızı almıştık tekrar şansımızı denemek istedik fakat gene yanıldık .Pasta sipariş etmek için ve bilgi almak için WhatsApptan yazdığımızda bir gün sonra cevap alabildik pasta görseli istediler daha sonra mesaja cevap bile verme tenezzülünde bulunmadılar görebileceğiniz en kötü firma olmaya adaylardır.

2023:11:05 18:06:30
Elif Sude Tekiner

Elif Sude Tekiner

Önceki gün ne zaman alacağımı sorduğumda istediğiniz zaman gelebilirsiniz yazıp almaya gittiğimde kimsenin pastadan haberi yoktu. Bir saat bekletilerek unutulan siparişimi aldım. Görsel olarak güzel ve istediğim gibiydi ama tadı çok kötüydü yenmeden çöp oldu. Ben de tüm misafirlere mahcup olduğumla kaldım. Asla tavsiye etmiyorum.

2023:02:04 11:28:34
murat kurt

murat kurt

PASTA BOYUTLARI ÇOK KÜÇÜK GÖRSELDE GÖSTERDİKLERİ GİBİ DEĞİL AYRICA ÇALIŞANLARIN SORUN ÇÖZME BECERİLERİ YETERSİZ .

2022:06:27 12:14:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı