Tarihi Taş Fırın

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Bursa Tarihi Taş Fırın

Bursa Tarihi Taş Fırın, şehrin en eski ve en köklü fırınlarından biridir. 1960 yılında açılan fırın, o günden bu yana geleneksel yöntemlerle üretim yapmaktadır.

Fırınımızda, taze ve doğal malzemeler kullanılarak el yapımı ekmekler, poğaçalar, simitler ve diğer unlu mamuller üretilmektedir. Müşterilerimize her zaman taze ve lezzetli ürünler sunmayı hedefliyoruz.

Fiyat Politikası

  • Ürünlerimiz uygun fiyatlarla müşterilerimize sunulmaktadır.
  • Kaliteli malzemeler kullanmamıza rağmen, fiyatlarımız her kesimden insanın bütçesine uygun olacak şekilde belirlenmiştir.

İşletmenin Önemli Özellikleri

  • Geleneksel yöntemlerle üretim yapılması
  • Taze ve doğal malzemelerin kullanılması
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Müşteri memnuniyetine önem verilmesi
Bursa Tarihi Taş Fırın, lezzetli ve sağlıklı ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerinin vazgeçilmez tercihi olmayı hedeflemektedir. Geleneksel lezzetleri seven herkesi fırınımıza bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Tarihi Taş Fırın Yorumlar - 1

user247709

Bursa Tarihi Taş Fırın Fırın, tarihi dokusunu koruyarak misafirlerine lezzetli ekmekler sunuyor. Fırının taş fırın olması ve geleneksel yöntemlerle üretim yapması lezzetini arttırıyor. Ekmeklerin taze ve lezzetli olması da ayrıca tercih sebebi. Ancak mekânın küçük olması ve bazen kalabalık olması beklemeyi gerektirebiliyor. Genel olarak güzel bir deneyim sunan bu fırına 5 üzerinden 4 puan veriyorum.

20 Temmuz 2024
Onur Aydın

Onur Aydın

Neslinin hep sürmesi gerekn, rahat, sıcak samimi ortam. Bursa'ya gelince kesinlikle uğrayıp tahinli ve simit yemek lazim

2024:01:13 07:58:43
Seyma Koç

Seyma Koç

Sadece bu Tahinli pide için yine Bursaya gideceğim. Muhteşem ötesi bir şey. Yorumları okudum da kesinlikle aldırış etmeyin. Yan taraftanda birer çay aldık efsane gitti. Sıra ne kadar olursa olsun beklemeye değiyor.

2023:12:18 23:36:32
Araştırmacı Gezgin Prusia

Araştırmacı Gezgin Prusia

Büyük beklenti ile giderseniz hüsrana uğrarsınız kalabalığın nedeni bol şatafat çokça sosyal medya boş videosu unutmayın.Tahinlilerin altı komple yanık tepsiler hijyen temizlik hak getire ..Cevizli lokum diye satılan ürünün içinde tek bir ceviz bulamazsın yerfıstığı kırıntısını dayamışlar.Yani işin özeti genelde gelenler kalabalığa keşmekeşe geliyorlar etrafta bolca çay ocağı var.Taş fırının yanındaki çay ocağını beğendim çok güzel simit yanı ürünler vardı birkaçını aldım lezzetleri güzeldi.Uzaklardan geleceklere be gelmeyi düşünenlere duyurulur.

2023:12:10 11:07:20
Nil Oz

Nil Oz

Bursa’nın meşhur tahanlı pidesi diyince ilk akla gelen yerlerden. Sıcak sıcak tazecik tahanlı pideleri çok güzel. Kuyrukta beklemenize değiyor. Cevizli lokum simit açmaları hep taze ve güzel. Çevresinde oturup aldıklarınızla çayınızı kahvenizi içebileceğiniz yerler mevcut

2023:12:17 09:39:12
kaan a

kaan a

Tahanlı/tahinli ekmek.. Bursa’da sabah kahvaltısı için geleneksel bir lezzet.. Uzun kuyruklar oluyor.Ağır ve şekerli, denenir ama ikinci kez gelinir mi? Bence hayır. Simitleri de ortalama.Börek denedik memnun kalmadık.Atmosfer güzel.

2024:01:14 20:40:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:30–20:30
  • Salı 06:30–20:30
  • Çarşamba 06:30–20:30
  • Perşembe 06:30–20:30
  • Cuma 06:30–20:30
  • Cumartesi 06:30–20:30
  • Pazar 06:30–20:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı