Xlbusracake

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Bursa Xlbusracake

Bursa Xlbusracake, Bursa şehrinde bulunan bir pasta ve tatlıcı dükkanıdır. 2010 yılında açılan işletme, kaliteli ve lezzetli ürünleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Bursa Xlbusracake, kurulduğu günden bu yana şehrin en popüler tatlıcılarından biri olmayı başarmıştır. Geleneksel tatlılarımızın yanı sıra modern ve yaratıcı pasta çeşitleriyle de müşterilerimizi memnun etmekteyiz.

Fiyat Politikası

  • Kaliteli malzemeler kullanarak ürettiğimiz ürünlerimizi uygun fiyatlarla sunmaktayız.
  • Özel günler için hazırladığımız pasta ve cupcake seçeneklerimiz de uygun fiyatlarla müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemeler kullanarak ürünlerimizi hazırlıyoruz.
  • Özel tasarım pasta ve cupcake seçeneklerimizle her türlü etkinliğe renk katıyoruz.
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla her zaman en iyiyi sunmaya çalışıyoruz.
Bursa Xlbusracake'i tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli ve görsel açıdan şık ürünlerimizle her türlü özel gününüzü unutulmaz kılabilir, sevdiklerinize güzel sürprizler yapabilirsiniz. Bizi tercih ederek kaliteli ve özenle hazırlanmış tatlılarımızın keyfini çıkarabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Xlbusracake Yorumlar - 1

user247675

Bursa Xlbusracake Fırın'da yaptığımız alışverişten çok memnun kaldık. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Ürünler taze ve lezzetliydi. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir fırın.

20 Temmuz 2024
betül Kahyaoğlu

betül Kahyaoğlu

Pastalarınıza bayılıyoruz. Ellerinize emeğinize sağlık💙Tadı olduğu kadar görselide muhteşem. Sipariş vermek isteyenler gönül rahatlığıyla verebilir🌼

2023:04:18 15:31:52
ilknur Aktas

ilknur Aktas

Cok başarılı harika pastaları var çok ilgili kesinlikle her zaman tercihimizsiniz ellerinize sağlık sevgiler

2023:05:13 14:56:45
Zeynep Yalçın

Zeynep Yalçın

İşinde titiz,kaliteli,ilgili, Güler yüzlü ve en önemlisi hayatımda yediğim en taze içi bol keki yumuşacık harika bir pastaydi pastada tek adresim Büşra hanım♥️

2023:05:06 05:04:47
Aysel Ozdemir

Aysel Ozdemir

Merhabalar yedigim en güzel pastaydi bayıldım bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum bundan sonra pasta deilince aklıma ilk gelicek sizsiniz ellerine sağlık

2023:04:18 09:13:58
Özlem GÜRBÜZ

Özlem GÜRBÜZ

Şahane görseli olan ve lezzetli bir doğumgünü pastası geldi misafirlerim çok beğendi 👍🏼 bizi yanıltmadınız teşekkür ederiz.

2023:04:18 08:25:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı