Teb Atm

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Bursa Teb Atm

Bursa Teb Atm, Bursa şehrinde hizmet veren bir banka şubesi olarak faaliyet göstermektedir. Müşterilere ATM hizmeti sunan bu şube, bankacılık işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanımaktadır.

Tarihçe

Bursa Teb Atm, Türkiye Ekonomi Bankası'nın (TEB) bir şubesi olarak 2005 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Şehrin merkezi noktalarında bulunan ATM'ler, müşterilere 7/24 hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Bursa Teb Atm, müşterilerine ücretsiz hizmet sunmaktadır. Herhangi bir işlem ücreti alınmamakta ve müşterilerin bankacılık işlemlerini ücretsiz bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanınmaktadır.

Önemli Özellikler

  • 7/24 hizmet sunma imkanı
  • Ücretsiz bankacılık işlemleri
  • Kolay erişilebilirlik
Bursa Teb Atm'i tercih etmeniz için en önemli sebeplerden biri, müşterilere ücretsiz hizmet sunması ve bankacılık işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilme imkanı sağlamasıdır. Ayrıca şehrin merkezi noktalarında bulunması, ATM'nin kolay erişilebilir olmasını sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi Teb Atm Yorumlar - 1

user247605

Bursa Teb ATM'leri genellikle kolay erişilebilir konumlarda bulunuyor ve genellikle sorunsuz bir şekilde işlem yapabiliyorum. Ancak bazen ATM'lerde sıra olabiliyor ve beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnunum.

20 Temmuz 2024
Melek Mozak

Melek Mozak

2018:12:23 17:38:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı