Atm Point

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Bursa Atm Point

Atm Point, Bursa şehrinde bulunan bir ATM hizmeti sağlayan kuruluştur. Şehrin farklı noktalarında bulunan ATM'lerimizle müşterilerimize hızlı ve güvenilir bir hizmet sunmaktayız.

Tarihçe

Atm Point, 2010 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Atm Point olarak, müşterilerimize herhangi bir işlem ücreti talep etmemekteyiz. Müşterilerimizin rahat ve kolay bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için elimizden geleni yapmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • 24 saat hizmet veren ATM'ler
  • Geniş ATM ağı
Atm Point'i tercih etmeniz durumunda, hızlı ve güvenilir bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilir, herhangi bir işlem ücreti ödemeden paranıza kolayca ulaşabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Nilüfer Atm Point Yorumlar - 1

user247525

Bursa Atm Point Atm oldukça kullanışlı ve hızlı bir hizmet sunuyor. ATM'nin bulunduğu konum da oldukça merkezi ve kolay ulaşılabilir bir yerde. Ancak bazen ATM'de ufak tefek teknik sorunlar yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir hizmet.

20 Temmuz 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı