KOKEZ KAFE Fastfood

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

KOKEZ KAFE Fastfood Burdur

KOKEZ KAFE Fastfood, Burdur şehrinde hizmet veren bir fast food restoranıdır. 2010 yılında açılan işletme, lezzetli ve hızlı yemek seçenekleri sunmaktadır.

Tarihçe

2010 yılında açılan KOKEZ KAFE Fastfood, o günden beri müşterilerine kaliteli ve lezzetli fast food seçenekleri sunmaktadır. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini arttırmıştır.

Fiyat Politikası

KOKEZ KAFE Fastfood, uygun fiyat politikası ile dikkat çekmektedir. Menü seçenekleri geniş olup, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Çeşitli fast food seçenekleri
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Taze ve kaliteli malzemeler
  • Temiz ve hijyenik ortam
KOKEZ KAFE Fastfood'u tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli yemek seçenekleri, uygun fiyatlar, hızlı servis ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Burdur'da fast food keyfi yaşamak isteyen herkesi bekliyoruz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Burdur Merkez KOKEZ KAFE Fastfood Yorumlar - 1

user247269

Burdur KOKEZ KAFE'de yediğim fastfood yemekler gerçekten lezzetliydi. Özellikle hamburgerleri çok başarılıydı. Servis hızı da oldukça iyiydi. Fiyatlar da gayet makuldu. Ancak mekanın biraz daha geniş olması tercih sebebi olabilirdi. Genel olarak memnun kaldım.

20 Temmuz 2024
R. K.

R. K.

1- Köprübaşı kavşağının altında salı pazarına giderken bulunan, üst katı da olan bir mekan.2- Ekmek arası dönerde soğan domates ketçap mayonez seçeneği var. Ekmek sandviç ekmeği tarzı biraz. Burdur'da döneri genelde tost makinesine basıyorlar. Burada da durum aynı.3- Dönerle birlikte biber turşusu geliyor.4- Kapalı ve açık ayran seçeneği var. Ayrıca kola vs. mevcut.5- Döner iç malzemesi fena değil fiyatına göre. Sanırım tamamen göğüs eti kullanılıyor.6- Tost makinesine basıldığı için süreç uzuyor. Başka siparişler varsa bir 10 dk falan beklemek zorunda kalabilirsiniz.7- Tavuk döner + kapalı ayran= 40 TL (Ekim 2023)

2023:10:15 12:14:06
ÜMRAN KAZAN

ÜMRAN KAZAN

Dün köfte ekmek aldık arkadaşımla gece ye kadar mide bulantısı kusma gibi sorunlar yaşadık . Zaten hiç hijyenik görünmüyordu mutfağı görünce midem bulandı ama girmiş bulunduk . Oturduğımuz masalar zaten silinmemiş ti . Bidaha önünden bile geçmem 2 gündür mide bulantısı karın ağrısı yaşıyorum

2023:10:18 07:30:00
tansel zuzu

tansel zuzu

Çorbaları harika şiddetle tavsiye ederim güzel işletme

2020:08:22 16:01:56
Kaan Kader

Kaan Kader

Burdurda kelle paça çorbasını en iyi yapan yer bence burası

2022:01:25 13:48:48
Ozgur Ozkan

Ozgur Ozkan

güzel tat güzel hizmet güleryüz herşeyiyle 5 yıldız👏👏👏👏👏

2021:07:11 18:35:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Burdur Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı