Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi

1992 yılında kurulan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Burdur şehrinde eğitim ve araştırma faaliyetlerine devam etmektedir. Fakülte, geniş bir akademik kadro ile çeşitli disiplinlerde lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Fakülte bünyesinde yer alan bölümler arasında matematik, fizik, kimya, biyoloji, tarih, coğrafya, Türk dili ve edebiyatı gibi alanlar bulunmaktadır. Öğrencilere teorik bilginin yanı sıra uygulamalı eğitim imkanları da sunulmaktadır.

  • Fakülte, akademik kadrosuyla kaliteli eğitim imkanı sunmaktadır.
  • Çeşitli laboratuvar ve araştırma merkezleri ile öğrencilere pratik deneyim kazandırmaktadır.
  • Alanında uzman öğretim üyeleri ile öğrencilere birebir ilgi ve destek sağlamaktadır.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, geniş bir akademik yelpaze sunarak öğrencilerin farklı alanlarda kendilerini geliştirmelerine olanak tanımaktadır. Ayrıca, modern eğitim anlayışı ve donanımlı laboratuvarları ile öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Burdur Merkez Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Yorumlar - 1

user247045

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, akademik kadrosu ve sunduğu eğitim olanaklarıyla öğrencilerine kaliteli bir eğitim imkanı sunmaktadır. Fakültenin geniş bir yelpazede ders seçenekleri bulunmakta ve öğrencilere alanlarında uzman akademisyenler eşliğinde eğitim verilmektedir. Ayrıca, öğrencilere araştırma yapma ve kendilerini geliştirme imkanı da sunulmaktadır. Fakültenin sosyal ve kültürel etkinliklere de önem vermesi öğrencilerin gelişimine katkı sağlamaktadır. Genel olarak, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'ni 5 üzerinden 4 puanla değerlendiriyorum.

19 Temmuz 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:30
  • Salı 08:30–17:30
  • Çarşamba 08:30–17:30
  • Perşembe 08:30–17:30
  • Cuma 08:30–17:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Burdur Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı