ARÇELİK ESRA ÖZATA

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 45 Yorum Ekle

Burdur ARÇELİK ESRA ÖZATA

ARÇELİK ESRA ÖZATA, Burdur şehrinde hizmet veren bir beyaz eşya mağazasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ürünler sunmaktadır.

Fiyat politikası müşteri memnuniyetini ön planda tutan ARÇELİK ESRA ÖZATA, rekabetçi fiyatlarla geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca, düzenli olarak yapılan kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Kaliteli ve dayanıklı ürünler
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve yardımsever müşteri hizmetleri
  • Uygun fiyatlar ve kampanyalar
ARÇELİK ESRA ÖZATA, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmaktadır. Profesyonel hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini yaşatmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Burdur Merkez ARÇELİK ESRA ÖZATA Yorumlar - 1

user246642

Depo oldukça düzenli ve temizdi. Ürünlerin kolayca bulunabileceği bir düzenlemesi vardı. Personel de oldukça yardımseverdi. Ancak depo biraz küçük olduğundan bazı ürünlerin stoklanması zor olabilir. Genel olarak memnun kaldım.

19 Temmuz 2024
Volkan Akın

Volkan Akın

Önceliği müşteri memnuniyeti olan bir mağaza. Kurutma makinesi için belki 5 mağaza ve farklı markaları gezdik en son Esra hamımın ilgi alakası ve yapmış olduğu indirimden dolayı Arçelik’te karar kıldık. Teşekkürler Esra Hanım bundan sonra evimizin beyaz eşyaları Arçelik olacak.

2022:12:21 18:45:14
RABİA GÜLCÜ

RABİA GÜLCÜ

Kesinlikle beyaz eşya ve küçük ev aletleri de arçeliği tercih ediyorum.Esra hanımın ilgi alakası ve güleryüzlülüğü. Arçeliği daha bir sevdirdi.Size de tavsiye ederim. Başarılar diliyorum

2023:06:28 21:07:25
İndigo Güzellik Burdur

İndigo Güzellik Burdur

Esra Hanım’ın müşterilere karşı her zaman indirimli fiyat politikası izlemesi ve enerjisi harika! Tertemiz, ışıl ışıl, ferah bir mağaza. Burdur’umuza böyle bir mağaza kazandırdığınız için teşekkür ederiz. Tüm beyaz eşyalarınızı gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir mağaza. Teşekkür ederiz ilginize

2022:12:21 14:57:27
Gulnur Cal

Gulnur Cal

Arçelik Esra Özata bayii gerek fiyat politikası, gerekse güleryüzlü personeli ile Burdurumuza yeni bir ses, yeni bir soluk getirdi. Tüm beyaz eşyalarınızı güvenle alabileceğiniz, hilenin hurdanın olmadığı, sağlam, güvenilir bir işletme.Herkese tavsiye eder, işletmeye ticaret hayatında başarılar dilerim.

2022:12:21 16:43:42
Ipek öztürk

Ipek öztürk

Güler yüzlü Esra Hanımcım , yeni yeriniz hayırlı uğurlu bol bereketli olsun 🙏 Senelerdir evlerimiz, ofislerimiz size emanet . Her zaman çözüm odaklı çalışan ve müşterilerini her konuda (teknik servis,fiyat,kalite,hız..) destekleyen sizlere çok teşekkür ederiz. Burdur’un en büyük güzel ve geniş mağazanızda Bol satışlar dileriz.

2022:12:21 15:17:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–20:30
  • Salı 08:30–20:30
  • Çarşamba 08:30–20:30
  • Perşembe 08:30–20:30
  • Cuma 08:30–20:30
  • Cumartesi 08:30–20:30
  • Pazar Kapalı

Burdur Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı