Burdur Zahire Pazari

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 49 Yorum Ekle

Burdur Zahire Pazari

Burdur Zahire Pazari, Burdur şehrinde bulunan köklü bir işletmedir. 1985 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli ürünler ve hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Burdur Zahire Pazari, 1985 yılında Ahmet Bey tarafından kurulmuştur. Başlangıçta küçük bir dükkan olarak hizmet vermeye başlayan işletme, zamanla genişleyerek şehrin en önemli zahire pazarlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Burdur Zahire Pazari, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve taze ürünler
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Burdur Zahire Pazari, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerinin güvenini kazanmış bir işletmedir. Burdur'da alışveriş yaparken tercih edebileceğiniz en iyi zahire pazarlarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Burdur Merkez Burdur Zahire Pazari Yorumlar - 1

user246561

Burdur Zahire Pazari Alışveriş Merkezi oldukça geniş ve çeşitli ürünlerin bulunduğu bir alışveriş merkezi. Mağazaların düzenli ve temiz olması, çalışanların ilgili ve yardımsever olması beni oldukça memnun etti. Ayrıca yeme içme alanlarının da oldukça geniş ve çeşitli olması da artı bir özellik. Ancak bazı mağazalardaki fiyatlar biraz yüksek olabiliyor. Genel olarak keyifli bir alışveriş deneyimi yaşadım.

19 Temmuz 2024
Saban Minas

Saban Minas

Yem alım satım merkezi olarak ihtiyaç sahiblerine yardımcı olmaktadırlar. Özellikle Abalıooğlu yem satış şubesi mükemmel hizmet anlayışı ile çalışmakta olup müşterilerine her türlü yem satışında çok mükemmel yardımcı olmaktadır. Tüm hayvan yemi alanlara özellikle Abalıoğlu yem satış ofisine uğrayıp bilgi alıp sonra alım yapmalarını tavsiye ediyorum. Tabi bu arada satış ofisindeki genç dinamik satıcısı olan Hüseyin Minasla çayını içip ön bilgiyi alıp alımla ilgili kararlarını vermelerini öneriyorum.

2017:03:03 17:15:06
Muallim Emekli (Emekli Muallim)

Muallim Emekli (Emekli Muallim)

Eski otogar arkasında...Ulaşım kolay...Her türlü zahire alımı yapılır...

2019:07:27 17:25:00
mesut şen

mesut şen

Uygun fiyat

2018:12:24 20:53:52
Ramazan Kizmaz

Ramazan Kizmaz

2021:06:24 17:52:06
SÜLEYMAN UĞUR

SÜLEYMAN UĞUR

2019:12:30 20:22:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Burdur Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı