Burdur Özürlüler Derneği Özel Eğitim İlkokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Burdur Özürlüler Derneği Özel Eğitim İlkokulu

Burdur Özürlüler Derneği Özel Eğitim İlkokulu, özel eğitim alanında hizmet veren bir kuruluştur. Öğrencilerimize bireysel ihtiyaçlarına uygun eğitim imkanı sunarak, onların potansiyellerini en üst seviyede geliştirmeyi hedeflemekteyiz.

Tarihçe

Burdur Özürlüler Derneği Özel Eğitim İlkokulu, 2005 yılında kurulmuştur. Kuruluşumuzdan bu yana özverili bir şekilde çalışarak, öğrencilerimize kaliteli eğitim imkanları sunmaktayız.

Fiyat Politikası

Öğrencilerimizin eğitim hakkından ödün vermeden, uygun fiyatlarla hizmet sunmaktayız. Detaylı fiyat bilgisi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Bireysel eğitim programları
  • Deneyimli öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri
  • Öğrenci odaklı yaklaşım
Burdur Özürlüler Derneği Özel Eğitim İlkokulu'nu tercih etmeniz için öğrencilerimizin bireysel ihtiyaçlarına uygun eğitim programları sunmamız, deneyimli öğretmen kadromuz ve modern eğitim materyallerimizle öne çıkmaktayız. Öğrencilerimizin potansiyellerini en üst seviyede geliştirmek için çalışıyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Burdur Merkez Burdur Özürlüler Derneği Özel Eğitim İlkokulu Yorumlar - 1

user246367

Okulun fiziksel olanakları oldukça iyi düzeyde. Öğretmenlerin özverili çalışmaları sayesinde öğrencilerin eğitimleri başarılı bir şekilde ilerliyor. Okulda öğrencilere bireysel eğitim imkanı sunulması da oldukça olumlu bir özellik. Ancak iletişim ve sosyal becerilerin geliştirilmesi konusunda daha fazla çalışma yapılabilir. Genel olarak başarılı bir eğitim kurumu olduğunu söyleyebilirim.

18 Temmuz 2024
Eray Can Yol

Eray Can Yol

Konumu kötü hapishane gibi bir alan

2022:08:23 14:14:49
Coşkun Pınar

Coşkun Pınar

Özel çocukların eğitim aldıkları bir okul

2018:03:30 18:38:28
Osman Özkan

Osman Özkan

Özel öğrenciler için mükemmel bir yer.

2019:11:13 05:50:35
Halil Ceylan

Halil Ceylan

2017:02:12 16:17:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı