HALİL USTANIN KONYA SOFRASI

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Burdur Halil Ustanın Konya Sofrası

Halil Ustanın Konya Sofrası, Burdur şehrinde geleneksel Konya mutfağını en iyi şekilde sunan bir restorandır. İşletme, lezzetli ve sağlıklı yemekleriyle müşterilerine unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Halil Ustanın Konya Sofrası, 2005 yılında Halil Usta tarafından kurulmuştur. Usta, yılların verdiği deneyim ve tutkuyla Konya mutfağını Burdur'a taşımıştır. İşletme, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını koruyarak müşterilerine en iyi lezzetleri sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Halil Ustanın Konya Sofrası, uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmaktadır. Menüdeki çeşitlilik ve lezzet göz önüne alındığında, fiyatlar oldukça makul düzeydedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Konya mutfağından lezzetler
  • Taze ve doğal malzemelerle hazırlanan yemekler
  • <li%100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Temiz ve hijyenik ortam
Halil Ustanın Konya Sofrası, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmetiyle Burdur'da tercih edilmesi gereken bir restorandır. Geleneksel Konya mutfağını sevenler için mutlaka uğranması gereken bir adres!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Burdur Merkez HALİL USTANIN KONYA SOFRASI Yorumlar - 1

user246255

Konya'nın lezzetlerini en iyi şekilde sunan Burdur Halil Ustanın Konya Sofrası Restoranı gerçekten harika bir deneyim sunuyor. Yemeklerin lezzeti, servis kalitesi ve ortamıyla gerçekten beğenimi kazandı. Özellikle et yemekleri ve tandır ekmekleri muhteşemdi. Personelin ilgisi de oldukça memnun ediciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

18 Temmuz 2024
B. Doğu

B. Doğu

Burdurda kurban bayramı nedeniyle mola verdiğimiz ve servisi epey yavaş olan işletme. Sanki müşteri gelmesinden rahatsız gibiydiler :) Ocakbaşında ızgaralarıda var sanırım ama biz tercih etmedik. Porsiyonlar epey küçük. Kuşbaşı kaşarlı 2, kaşarlı 1 pide siparişi verdik. Fena değildi. Yemek yenilebilir. Burdura ait kapalı ayranları vardı. Pide yanında ortaya salata haricinde bir meze servisi yok malesef. Yemek sonunda çay veriyorlar. Yemek yenilebilir.

2023:07:04 14:05:30
Yücel Koc

Yücel Koc

Antalyadan ankaraya seyahat ederken tesadüfen yemek yemeye geldik yemek öncesi çorba söyledim 20 dk geldi 1 adet lahmacun 50₺ 1 porsiyon yoğurt 60₺ bu kadar alakasız ilgisiz bir işletme görmedik 15 dk oldu hala hesabı getiremediler

2024:01:21 16:37:32
Tugce Suna

Tugce Suna

Garsonu,kasada duran abi ( sahibi mi bilmiyorum ) çok iyiler ama Almanya’da hayalini kurduğum,özlediğim şiş asla bu değil :( şişler incecik elinize aldığınızda direkt ortadan ayrılıyor,pideler bembeyaz,lahmacunun lahmacun olduğundan haberi yok :/ fırında Afgan çalışıyor,şişi Alanyalı yapıyor bence bu yüzden :/ çok üzgünüm gerçekten burda şiş yediğim için ama dediğim gibi garson ve kasadaki abi çok iyi insanlar ayrıca servis yavaş filan da değil 🙏🏼

2023:12:18 07:43:56
MURAT DİNÇ

MURAT DİNÇ

Burdur'a gelip yemek arayan Burdur şişinden yesin en az 2 porsiyon. Lezzet enfes. Hakkını veriyorlar.

2024:01:24 17:08:33
Ünal Erçin

Ünal Erçin

Adamlar paket sistemini bilmiyor kuşbaşı ve şiş istedik paket kuşbaşı 10 dk bekleyip soğudu şiş yeni çıktı bide hemen çıkartıyoruz diyorlar hakkım helal değil çalışanların hepsi birbirinden bilgisiz bu konuyla uğraşacağım

2023:12:14 14:23:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 09:00–22:00

Burdur Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı