Gönül Sofrası Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Gönül Sofrası Restaurant Burdur

Gönül Sofrası Restaurant, Burdur şehrinde yer alan bir aile işletmesidir. 1995 yılında açılan restoran, misafirlerine geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini sunmaktadır. Restoranımızda özenle hazırlanan yemekler, ev yapımı tatlılar ve taze içecekler bulabilirsiniz.

Tarihçe

Gönül Sofrası Restaurant, 1995 yılında Burdur'da açılmıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli yemekleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

Restoranımızda fiyatlarımız oldukça makul ve uygun seviyededir. Her bütçeye hitap eden menülerimiz ile misafirlerimizi memnun etmeyi hedefliyoruz.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağı lezzetleri
  • Ev yapımı tatlılar
  • Taze ve doğal malzemeler
  • Aile işletmesi olmasıyla sıcak ve samimi bir ortam
Gönül Sofrası Restaurant'ı tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli yemeklerimiz, uygun fiyatlarımız ve samimi atmosferimizle sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Burdur Merkez Gönül Sofrası Restaurant Yorumlar - 1

user246109

Burdur Gönül Sofrası Restaurant Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve personel çok ilgiliydi. Atmosfer de çok sıcak ve samimiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

18 Temmuz 2024
Halil ENDEZ

Halil ENDEZ

Burdur şiş, kuşbaşı şiş ve kıymalı pide, peynirli pide harika.

2024:01:02 08:37:11
sinan kara

sinan kara

Antalya'dan tatil dönüşü bi burdur şiş yiyelim diye uğradık. İyiki de uğramışız.Burdur şiş bi harikaydı çok beğendik. Ana yola 600 metre park problemi yok.Çalışanlar ilgili ve alakalı ortam hijyenikti. En son çay ikram ettiler ama çay biraz soğuktu.Sonuç olarak çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim.

2023:09:27 18:00:22
Özgür Ertuğrul

Özgür Ertuğrul

Çok güzel bir aile işletmesi ecevit beye teşekkürler biz marmaristen okul kafilesi olarak yemek yedik iki akşam superdi

2023:12:22 08:39:06
Muhammed Çiçek

Muhammed Çiçek

Hijyen sıfır yerini sildigi eliyle malzemeye dokunmaya dewam etti çatal kaşık ta yemek kalıntıları vardı tabaklar pisti gördüğüm en kötü mekanlardan 1si yemekte aynı şekilde

2023:06:10 16:42:12
asdw white

asdw white

Kadın eli değmiş çok güzel kendi halinde bir lokanta

2023:11:11 09:58:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı