Barış Kebap

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Burdur Barış Kebap

Barış Kebap, Burdur şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir kebap restoranıdır. 1990 yılında açılan işletme, lezzetli kebapları ve misafirperver hizmet anlayışıyla müşterilerinin gönlünde taht kurmuştur.

Tarihçe

Barış Kebap, Burdur'un en eski kebap restoranlarından biridir. Yıllar içinde geleneksel lezzetlerini koruyarak, kaliteli hizmet anlayışını sürdürmüştür. Müşterilerine her zaman taze ve lezzetli kebaplar sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Barış Kebap, uygun fiyat politikasıyla dikkat çekmektedir. Kaliteli malzemeler kullanarak hazırlanan kebaplar, cebinizi sarsmadan doyurucu bir deneyim sunar.

Önemli Özellikler

  • Taze ve lezzetli kebaplar
  • Misafirperver hizmet anlayışı
  • Uygun fiyatlar
  • Geleneksel lezzetler
Barış Kebap'ı tercih etmeniz için birçok neden var. Hem lezzetli kebaplarıyla hem de samimi hizmet anlayışıyla müşterilerine keyifli bir deneyim sunar. Burdur'da kebap yemek isteyen herkesin uğraması gereken bir mekan.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Burdur Merkez Barış Kebap Yorumlar - 1

user246096

Burdur Barış Kebap Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Kebapları ise lezzetli ve doyurucuydu. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

18 Temmuz 2024
Lynn

Lynn

yediğim en kötü iskenderdi etler kıymaya benziyordu iskenderin domates sosu feci derecede tuzlu ve kötüydü. diğer yemekleri bilmiyorum ama kesinlikle iskender almayın

2023:10:14 12:42:26
Eray KARAKÖSE

Eray KARAKÖSE

Aralık 2023 yorumumda, To... A...L........ na gittik, orayı beğenmediğimiz için yine Barış Kebap a geldik o geçen seneki lezzet yoktu. Şişkender deki yoğurt cıvıktı. Yoğurt kontrol edilmeli.Bu yorumu 2022 yılında yazmışım.İşletme sahibi, Barış beye ve ekibine teşekkür ederiz. Gidecegim yerin meshur ne varsa ve kim iyi yapıyor yorumlara puanlara dikkat ederim.Burdur şiş ve yanına yoğurt ve üzerine domates soslu tereyağlı Burdur şiş (şişkender), kıymalı pide ve peynirli pide hepsi güzeldi. Yanluş hatırlamıyorsam Klasik Burdur şiş 1 porsiyon fiyat 50 TL, Şişkender 60 TL, peynirli ve kıymalı pideler de 50 şer TL idi. Merkezde heryere yürüme mesafesinde. Arac park etme yeri arka sokaklarda boş sokağa park edilir.

2023:12:30 20:39:41
Büşra U

Büşra U

Burdur standartlarına göre gerçekten kaliteli bir işletme. İşletme sahibi nazik,ilgili. Yemekler güzel. Peynirli pidesi, Kuşbaşı ve kaşarlı pidesi, Burdur şişi lezzetli. İskender formatındaki Burdur şiş olan şişkenderi de sevdim. Yalnızca tavuk şiş biraz bana yavan geldi. Ama puan kırabileceğim bir nokta değil. Barış Kebabı tavsiye ederim.

2023:03:04 17:57:35
Durmuş Giriş (Gezemeyen gezgin)

Durmuş Giriş (Gezemeyen gezgin)

Burdur gezimizde bir esnafın tavsiyesiyle girdiğimiz Barış Kebap son derece güzel bir deneyim oldu. Burdur şiş kebabı güzel ayrıca sadece Barış Kebaba özel "şişkenderi" çok beğendik. Güleryüz ve samimi ortam günün yorgunluğunu alıyor. Fiyatlar gayet makul. Tavsiye ederim.

2023:01:28 12:44:17
tarık mete

tarık mete

Burdur şişleri çok lezzetli. Mutlaka uğranması gereken noktalardan biri. Eğer burdura geldiyseniz buradan yemenizi kesinlikle tavsiye ederim.

2023:07:15 12:35:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar Kapalı

Burdur Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı