Kökez Köy Restaurant BURDUR ŞİŞ IZGARA ÇORBA

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 1635 Yorum Ekle

Kökez Köy Restaurant Burdur Şiş Izgara Çorba

Kökez Köy Restaurant, Burdur şehrinde lezzetli şiş ve ızgara çeşitleri ile ünlü bir restorandır. Köy mutfağından ilham alan menüsü ile misafirlerine enfes bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Kökez Köy Restaurant, 2005 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. Yıllar içinde geleneksel lezzetleri modern bir dokunuşla sunarak müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Restoranımızda fiyatlar oldukça makul düzeydedir ve her bütçeye hitap etmektedir. Kaliteli ve lezzetli yemekleri uygun fiyatlarla sunmaya özen gösteriyoruz.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli şiş ve ızgara çeşitleri
  • Geleneksel köy mutfağından ilham alan menü
  • Taze ve yerel malzemeler kullanımı
  • Samimi ve sıcak atmosfer
Kökez Köy Restaurant'ı tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli yemeklerimiz, uygun fiyatlarımız ve samimi atmosferimiz ile sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Burdur Merkez Kökez Köy Restaurant BURDUR ŞİŞ IZGARA ÇORBA Yorumlar - 1

user246080

Burdur Kökez Köy Restaurant gerçekten harika bir deneyim sunuyor. Şiş ve ızgaraları çok lezzetli ve taze. Çorbaları da oldukça doyurucu ve lezzetli. Personel çok ilgili ve güleryüzlü. Atmosferi de çok hoş. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

18 Temmuz 2024
Ahmet Nail Yavuz

Ahmet Nail Yavuz

MerhabaBurdur'a yolunuz düşerse;Merkezde Mehmet Akif Cad. No:24 deBP Benzin istasyonu yanında KÖKEZ KÖY RESTAURANT var.1. Mutfağı, lavobaları inanılmaz temiz.2. Çalışanlar muhteşem nazik ve güler yüzlü, sohbetli.3.Ne çok lüks ne de salaş. Kendince sıcacık bir yer.4. İnanılmaz lezzetli çorba, salata ve yemekleri var.(Yoğurt muhteşemdi)5.Her zaman rast gelinmeyecek bir sunumla karşılırsınız.(Rüya gibi)6.Fiyatlar inanılmaz güzellikte.7.Her bütçeli insana tavsiye edebiliriz.8.Anadolu insanına tüm kalbimizle selâm olsun.Teşekkürler KÖKEZ ailesi, tavsiye almadan, çok açız diye tesadüfen geldik. Umarım yine karşılaşırız.@kokezkoyrestaurant

2023:11:13 19:45:30
Tuğba DEMİRHAN

Tuğba DEMİRHAN

Geçerken yorumlara bakıp uğradığımız yer ve her şey çok lezzetliydi, fiyatlarda makul, mercimek çorbası 50 tl, Burdur şiş 100 tl. Çalışanlar çok güler yüzlü, teşekkür ederiz.🙏🏻

2023:08:25 14:53:30
GamzeHavvaTnm

GamzeHavvaTnm

Puanına bakarak uğradığımız ve puanını hakettiğine karar verdiğimiz, lezzetli, hizmetli, kaliteli bir mekan.Fiyatları da gayet makul, yolunuz düşerse uğrayın derim ☺

2023:10:15 09:22:55
Zeynep amcad

Zeynep amcad

Burdura bir iş için geldik iyi bir lokanta bulmak çok zordu. Bu lokanta 5 yıldızlı olduğu için , yemek yemeye karar verdik . Lokanta çok lüks değil ama tertemiz bir lokanta. Karışık ızgara ve burdur şiş sipariş verdik. Yemek önceden peynir, zeytin ,yoğurt Vb ikram için getirdiler. Yoğurt harikaydı. Mercimek çorbası harika 🤩. Ana yemeği de güzel, taze et ve tavuk . Garson güler yüzlü. Her şey çok iyiydi. Teşekkür ederim 🙏

2022:12:23 13:59:28
samet pala

samet pala

Yorumlara bakıp gittim yanlışlıkla keşke gitmeseydim dedim .mekan şekilli gibi ama lezzetler sınıfta kaldı keşke biraz lezzetede önem vereydiniz hiç bı şeyi yiyemedik.Lezzetli bı Burdur şiş yiyelim derseniz sanayiden başka yere gitmeyiniz şişci hasan favorimiz .

2024:01:18 08:25:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:00–23:00
  • Salı 06:00–23:00
  • Çarşamba 06:00–23:00
  • Perşembe 06:00–23:00
  • Cuma 06:00–23:00
  • Cumartesi 06:00–23:00
  • Pazar 06:00–23:00

Burdur Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı