Cemil Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Cemil Parkı Burdur

Cemil Parkı, Burdur şehrinde yer alan doğa ile iç içe bir dinlenme ve eğlence alanıdır. Park, ziyaretçilere açık hava aktiviteleri yapma imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Cemil Parkı, 1995 yılında Burdur Belediyesi tarafından hizmete açılmıştır. O günden bu yana şehrin önemli bir dinlenme ve eğlence noktası olmuştur.

Fiyat Politikası

Cemil Parkı'na giriş ücretsizdir. Ancak bazı aktiviteler için ücret talep edilebilir.

Önemli Özellikler

  • Piknik alanları
  • Oyun parkı
  • Kafeterya ve restoranlar
  • Bisiklet ve yürüyüş yolları
Cemil Parkı, doğayla iç içe huzurlu bir ortam sunmaktadır. Şehir hayatından uzaklaşmak ve dinlenmek isteyen herkes için ideal bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Burdur Merkez Cemil Parkı Yorumlar - 1

user245466

Burdur Cemil Parkı oldukça güzel bir doğa parkı. Yeşillikler içinde yürüyüş yapmak, piknik yapmak için harika bir ortam sunuyor. Ayrıca çocuklar için oyun alanları da mevcut. Ancak bakımı biraz daha düzenli yapılabilir. Genel olarak keyifli bir atmosfere sahip.

18 Temmuz 2024
ADNAN ALDBBIK

ADNAN ALDBBIK

Mükemmel, güzel oyunlar

2022:03:26 00:14:37
Bahri Yücel

Bahri Yücel

2022:04:05 17:28:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Burdur Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı