Burdur anahtar & çilingir Burdur Anahtarcı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Burdur Anahtar & Çilingir Burdur Anahtarcı

Burdur Anahtar & Çilingir Burdur Anahtarcı, Burdur şehrinde anahtar ve çilingir hizmetleri sunan bir kuruluştur. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Burdur Anahtar & Çilingir Burdur Anahtarcı, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehirdeki birçok ev, iş yeri ve araç sahibine hizmet vererek güvenlerini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Net fiyatlandırma
  • Ödeme kolaylıkları

Önemli Özellikler

  • 24/7 acil çilingir hizmeti
  • Kaliteli anahtar ve kilit çeşitleri
  • Deneyimli ve profesyonel ekip
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Burdur Anahtar & Çilingir Burdur Anahtarcı'yı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uygun fiyatlarımız, kaliteli hizmet anlayışımız ve 24/7 acil çilingir hizmetimizle her zaman yanınızdayız. Güvenilir ve profesyonel ekibimizle anahtar ve çilingir ihtiyaçlarınızı karşılamak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Burdur Merkez Burdur anahtar & çilingir Burdur Anahtarcı Yorumlar - 1

user244003

Hızlı ve güvenilir hizmetleriyle Burdur Anahtarcı Çilingir'e çok teşekkür ederim. Acil durumlarda bile hemen yardıma koşuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Temmuz 2024
Serkan Alıcı

Serkan Alıcı

Motosikletin anahtarını çoğalttırmak için gitmiştim elinde motosiklete uygun anahtar yoktu.Burdur da başka bu işi yapanın da olmadığını söyledi.Neyse ben uydurmayı deneyim dedi kısa bir anahtarı uydurmayı denedi olmadı motora onun (parasını aldı)dedi sen bunu al bir kaynakçıya git ordan kaynak attır uzat o zaman açar dedi.Kaynakçılar o parçaya kaynak atmadı farklı bir kaynak gerekiyormuş 4 yere felan sordum.Birde bu anahtar açar dediği için Isparta'da birine arkadaş vasıtasıyla çoğalttırdım o anahtarı uzun saplıyla kendi orjinal anahtarını kendim kullandığım için kopyayı çoğalttırdım yine açmadı o kadar vakit boşa gitti o anahtarada bir anahtar parası vermiştim açacak diye 2 anahtar parası ve vaktim boşa gitti.Bugün gittim müzenin yanında varmış çilingirci adam 1dk içinde kopyaladı tıkır tıkır çalışıyor.Madem olmayacaktı neden parasını alıyorsun.

2023:06:18 13:21:52
Serhat Aydın

Serhat Aydın

Arabam kitli kalmıştı adam 40 kilometre yolu geldi 5 dakikada açtı hizmet çok iyi Allah razı olsun

2022:10:17 21:13:55
Atalente

Atalente

11 gibi aradım. Kısa sürede geldi ve kısa bir sürede titizlikle yaptı işini. Emeğinize sağlık.

2021:09:12 20:57:21
Çağlar Kaya

Çağlar Kaya

Aradıktan sonra hızlı bir şekilde kapıma geldi. 1dakikada işini yaptı ve uygun ücret aldı.

2020:09:03 12:48:30
dundar akyon

dundar akyon

10 dk içinde geldiler. Kapıyı açtılar.

2022:10:20 10:04:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Burdur Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı