Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Oğuzhan Büfe Burdur

Oğuzhan Büfe, Burdur şehrinde yer alan bir fast food restoranıdır. 1995 yılında açılan işletme, uzun yıllardır lezzetli ve kaliteli hizmetiyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat politikası oldukça uygun olan Oğuzhan Büfe'de, geniş bir menü seçeneği bulunmaktadır. Hamburger, patates kızartması, tavuk nugget gibi fast food ürünlerin yanı sıra salata ve içecek seçenekleri de mevcuttur.

İşletmenin Özellikleri:

  • Lezzetli ve taze ürünler
  • Uygun fiyat politikası
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Temiz ve hijyenik ortam
Oğuzhan Büfe, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmetiyle Burdur'da tercih edilmesi gereken bir fast food restoranıdır. Siz de Oğuzhan Büfe'yi ziyaret ederek lezzetli atıştırmalıkların keyfini çıkarabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Burdur Merkez Oğuzhan Büfe Yorumlar - 1

user243905

Çok geniş bir ürün yelpazesi olan Burdur Oğuzhan Büfe Alkol Mağazası'nda her türlü alkollü içkiyi bulabilirsiniz. Personelin ilgili ve yardımsever olması da ayrıca memnuniyet verici. Fiyatlar da oldukça makul. Tekel bayisi olması da ayrıca avantaj. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Temmuz 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Burdur Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı