Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Gül Tekel Market Burdur

Gül Tekel Market, Burdur şehrinde hizmet veren bir markettir. 1995 yılında kurulan işletme, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Gül Tekel Market, 1995 yılında Burdur'da açılmıştır. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini arttırmış ve sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunma
  • Kampanyalar ve indirimlerle müşterilere avantajlar sağlama

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve taze ürünler
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Gül Tekel Market'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerine sunması, geniş ürün yelpazesi, hızlı ve güvenilir hizmet anlayışı ve profesyonel personeliyle müşteri memnuniyetini ön planda tutması işletmeyi tercih etmeniz için önemli bir sebep olabilir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Burdur Merkez Gül Tekel Market Yorumlar - 1

user243876

Burdur Gül Tekel Market Alkol Mağazası oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Farklı markalarda birçok çeşit alkollü içki bulunuyor. Mağaza temiz ve düzenli bir şekilde hizmet veriyor. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul seviyede. Kesinlikle tercih edilebilecek bir mekan.

17 Temmuz 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Burdur Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı