BOYASIZ GÖÇÜK ONARIM MERKEZİ OTOZEN

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

BOYASIZ GÖÇÜK ONARIM MERKEZİ OTOZEN

Burdur şehrinde bulunan BOYASIZ GÖÇÜK ONARIM MERKEZİ OTOZEN, araçlarınızın göçüklerini boyasız bir şekilde onaran bir otomobil tamir merkezidir.

Tarihçe

OTOZEN, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan deneyimi ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

OTOZEN, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet vermektedir. Fiyatlar, aracınızın hasar durumuna ve işlem süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Yüksek kaliteli malzemeler kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Garanti kapsamında işlemler
OTOZEN'i tercih etmeniz için en önemli neden, araçlarınızın orijinal boyasını koruyarak göçüklerinizi tamir etmesidir. Bu sayede aracınızın değer kaybı yaşamadan sorunsuz bir şekilde onarım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Burdur Merkez BOYASIZ GÖÇÜK ONARIM MERKEZİ OTOZEN Yorumlar - 1

user240884

Burdur BOYASIZ GÖÇÜK ONARIM MERKEZİ OTOZEN Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımın göçüğünü kısa sürede düzelttiler ve sonuç mükemmel oldu. Çalışanlar da oldukça ilgili ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Temmuz 2024
M taşlıoğlu

M taşlıoğlu

Araç başında İki usta kendi aralarında Müşterinin yanında kürtçe konuşuyor.(Duymamız gerekmiyor herhalde ne konuşuyorlarsa) Neyse Araç bitti diye çağırdılar gittik fakat sağ hasarlı taraftaki far vidaları sıkılmamış ve kaput ile far arası boşluk iki tarafta eşit değildi veTamponla far arasında boşluk var Davlumbaz vidaları boşta bırakılmış. Söyleyince biraz uğraştılar yine kanal değiştirip kendi aralarında kürtçe konuştuktan sonra yarın alın tekrar yapalım dediler aracı almadan ayrıldık. Ertesi günü yine aradılar araba hazır alabilrsiniz diye neyse gittik. Sol far gene boşta sallanıyor 😂 lütfedip vidasını gene sıkmamışlar. Gene söyledik öyle sıkıldı. Boya rütuşları zaten evlere şenlik. Buraya arabanızı götürecekseniz alet takımınızda yanınızda olsun. İşi yapınca insan bi karşısına geçer bakar ya yaptık ama oldu mu bi bakalım der ama burda bu yok ben memnun kalmadım. İşçilik zayıf

2023:07:28 19:27:12
Ömer Furkan SU

Ömer Furkan SU

Rıdvan ustanın işçiliği de kişiliği de mükemmel, açıkçası işçiliğine şaşırdım kaldım diyebilirim kendisine uğramadan önce birkaç yere gittim kaportaya çekiç vuracağız boyanacak falan dediler buraya gittim ne boya ne çekiç mükemmel bir işçilik. Profesyonel çalışıyor aracınızı teslim ettikten sonra gözünüz arkada kalmasın derim. Bu arada burada verilen konum güncel değil kendisi ile iletişime geçmenizi öneririm.

2023:09:26 16:23:07
Mustafa Ali ÖZAY

Mustafa Ali ÖZAY

Rıdvan ustam harika işçilik yapıyor maşallah. Diğer ustaların %80 düzelir dediği işi %100 düzeltirim dedi ve pürüzsüz işçilik yaptı. Gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz aracınızı

2022:11:19 08:48:03
yusuf duman

yusuf duman

Olmaz dedıgımız herşey oldu Halbuki boyacıya kaportacıya randevu bile almıştık Ama zen otoya mükemmel işcilik lokal boya ızdırabından bızı kurtardıgı için sonsuz teşekkürler. Boyacıya kaportacıya gıtmeden mutlaka ugrayın memnun kalın

2022:02:04 09:35:21
Esat Atalay

Esat Atalay

Ilgi alaka cok iyi uygun fiyat ve yaptığı işin arkasında duruyor honda civic aracım kaput işlemi yapıldı memnun kaldım tavsiye edebilirm.

2022:01:26 08:39:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Burdur Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı