Gençlik Kitap

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Burdur Gençlik Kitap

Gençlik Kitap, Burdur şehrinde gençlere yönelik kitap ve eğitim materyalleri satan bir kitapçıdır. 2005 yılında açılan işletme, gençlerin okuma alışkanlığını artırmayı ve eğitimlerine destek olmayı amaçlamaktadır.

Fiyat politikası oldukça uygun olan Gençlik Kitap, gençlerin bütçesini düşünerek rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak indirim ve kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Gençlere yönelik geniş bir kitap ve eğitim materyali yelpazesi
  • Uygun fiyat politikası
  • Alanında uzman ve yardımsever personel
  • Online satış imkanı
Burdur Gençlik Kitap, gençlerin okuma alışkanlığını geliştirmek ve eğitimlerine destek olmak için ideal bir adres. Uygun fiyatları, geniş ürün yelpazesi ve uzman personeli ile tercih edilmesi gereken bir kitapçıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Burdur Merkez Gençlik Kitap Yorumlar - 1

user239496

Burdur Gençlik Kitap Kitapçı, gençlerin ilgisini çekecek birçok farklı türde kitaba sahip bir kitapçı. Hem klasikler hem de popüler gençlik kitapları bulunuyor. Ayrıca çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Ancak maalesef kitap çeşitliliği biraz daha artırılabilir. Genel olarak keyifli bir alışveriş deneyimi yaşadım.

9 Temmuz 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Burdur Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı