DELUX VARLILAR DÜĞÜN SALONU

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 45 Yorum Ekle

DELUX VARLILAR DÜĞÜN SALONU Burdur

DELUX VARLILAR DÜĞÜN SALONU, Burdur şehrindeki en prestijli düğün salonlarından biridir. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde hizmet veren salonumuz, müşterilerine unutulmaz bir düğün deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

DELUX VARLILAR DÜĞÜN SALONU, 2010 yılında açılmış olup o günden bu yana birçok çiftin mutlu günlerine ev sahipliği yapmıştır. Profesyonel ekibimiz ve kaliteli hizmet anlayışımız ile sektördeki yerimizi sağlamlaştırmış bulunmaktayız.

Fiyat Politikası

DELUX VARLILAR DÜĞÜN SALONU, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Düğün paketlerimiz çeşitlilik göstermekle birlikte, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve şık dekorasyon
  • Profesyonel ve deneyimli ekibimiz
  • Lezzetli ve zengin menü seçenekleri
  • Modern ses ve ışık sistemleri
  • Özel gelin odası
DELUX VARLILAR DÜĞÜN SALONU, unutulmaz bir düğün deneyimi yaşamak isteyen çiftler için ideal bir tercihtir. Profesyonel ekibimiz, kaliteli hizmet anlayışımız ve şık dekorasyonumuz ile hayalinizdeki düğünü gerçeğe dönüştürmek için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Burdur Merkez DELUX VARLILAR DÜĞÜN SALONU Yorumlar - 1

user239399

Burdur DELUX VARLILAR DÜĞÜN SALONU Bar, harika bir atmosfere sahip bir mekan. İçerisinde bulunan bar bölümü oldukça şık ve modern tasarımlı. Çalışanlar ilgili ve hızlı hizmet veriyorlar. Kokteylleri çok lezzetli ve fiyatları da oldukça makul. Eğlenceli bir gece geçirmek isteyenler için kesinlikle tavsiye ederim.

9 Temmuz 2024
Cansu can

Cansu can

İlk göz ağrımız DELUX VARLILAR !Aslında DELUX VARLILAR daha evlenme teklifi almadan gözüme kestirmiştim. Fotoğraflarda insanı büyüleyen muhteşem bir görüntüsü vardı. Düğünümüz için ilk görüştüğümüz yer burası oldu haliyle. Gül Hanım’ın sıcak kanlılığı ve açık sözlülüğü bizi çok etkiledi. En son ayrılırken boşuna gezmeyin buraya geri döneceksiniz demişti gerçekten de öyle oldu. 3 hafta boyunca hafta sonlarımızı düğün mekanı araştırarak geçirdik ve bizim güvenimizi kazanan tek yer Delux Varlılar oldu Düğün günü hiç bir sorun yaşamyacağımızı bizi ikna etmişleri ve gerçekten de sözlerinde durdular. Hiç bir sorun yaşamadık. Her şey mükemmeldi nikah şahidimizin geç kalması dışında  Misafirlerimizden harika geri dönüşler aldık ve gece boyunca eğlenmeyen tek bir kişi bile göremedik. Organizasyon ve servisler kusursuzdu. Yemekler çok lezzetliydi. Müzik süperdi. Eğlenceyi her yaş grubuna göre süper bir şekilde ayarladılar. Kısacası biz hayallerimizden de öte bir düğün yaşadık. Hiç tereddütsüz bir daha evlensem yine burayı tercih ederim.Özel olarak Gül Varlı’ya buradan sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum. O olmasa bu kadar mükemmel olamazdı her şey.

2017:06:26 10:20:01
bekır zengin

bekır zengin

Zengin Ailesi olarak bizler Delux Varlılar Dügün Salonu işletme sahibi başta olmak üzere Gül Hanım ve tüm Genç Güler yüzlü personelleri ile gösterdikleri ilgi alaka Kaliteli hizmetlerinizden dolayı hepinize ayri ayri teşekkür eder başarı ve bol kazançlar Dilerim.

2018:07:03 05:44:38
yasin Köseoğlu

yasin Köseoğlu

Hem düğünüm hem de kınam bu mekanda gerçekleşti...Her şey çok şahaneydi ,olumsuz hiç bir şey olmadı ... Ekip hizmet güvenilirlik çok guzel ve en üst seviyedeydi..en özel günümü en güzel güne dönüştürdükleri için GÜL hanıma ve ekibine çok teşekkürler .. hem düğünüm hem kınam artık aylarca hatta senelerce konusulup akıllarda çok güzel hatıralarla kalıcak eminim.. tüm akrabalarım gün sonunda mekana bayıldıklarını bana ilettiler bende aynı şeyleri yeni evlenecek çift arkadaşlarıma fikir olması açısından bu yolla iletmiş olayım...

2018:10:29 23:46:15
Hüseyin TURGUT (hturgut)

Hüseyin TURGUT (hturgut)

Şehir merkezi kışla caddesi üzerinde. 500 kişilik bir salon. Zemin altı katta. (Yanıt üzerine düzeltme yapılmıştır.)

2017:08:23 03:31:50
caglar ustun

caglar ustun

Burası artık bir spor salonu

2022:12:11 13:33:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:30
  • Salı 08:00–23:30
  • Çarşamba 08:00–23:30
  • Perşembe 08:00–23:30
  • Cuma 08:00–23:30
  • Cumartesi 08:00–23:30
  • Pazar 08:00–23:30

Burdur Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı